reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem:)

doprowadziłam się do stanu używalności bo jutro w końcu z domu trzeba wyjść:)

poprasowałam ale nie wszystko:(

Bietka czasem trzeba takiego popołudnia tylko dla siebie:)

Bobo mi Kuba je jabłuszko na Julkę też przyjdzie pora:)

Justi podziwiam za tą wytrwałość w diecie:)

Marta my mamy w czwartek usg:)

Zmykam słodkich snów:)

wloski wyszly super , wszystko rowno i ladnie ;) dumna jestem bo sama to nakladalam m na koniec tylko spojrzal i powiedzial OK wylewne meskie stwierdzenie heh

upieklam murzynka i zjadlam polowe :szok: byl taki pyszny ze nie moglam sie opanowac a teraz boli mnie brzuch buuuu od jutra troche mniej jedzenia bo pekne hehe

jestem i ja mały budził sie co godzine masakryczną noc mam za sobą o 7.30 wychodze.

a wczoraj jak byliśmy mame zawiesc to z tego wszystkiego zapomniałam wam napisac ze babka przy*******..iła nam w przód auta i mamy wgniecione ale protokół spisany i pójdzie z jej ubezpieczenia

Kinga ja rozjaśniłam włosy o 3 tony jak go nie było i nawet nie zauważył także wiesz - faceci!

Dzień dobry kotenieńki!!!
Dzieciary wyprawione do szkół i przedszkola,w domku jeszcze tylko Franek sobie podsypia.A ja w łóżku przy laptopie.
Ładny dzień się zapowiada,choć na razie jest ledwo 1 na plusie.
Jutro mój Franciszek o 8:44 rano skończy 3 latka,ale ten czas szybko leci.

Kinga cieszę się,że kolorek na włoskach się udał!
Martuś co za cholera wam wjechała,ja bym zdążyła jeszcze co nieco jej powiedzieć i pokazać!!!Jak Olinek dziś z tym uczuleniem,a może ząbki mu zaraz wyjdą !

Uuuu sterta prania czystego leży sobie w salonie,a ja od poniedziałku mam lenia i nie chce mi się tych łachów po szafkach upychać.
Temu kto mi te ciuchy poprasuje i poukłada upiekę brownie:-):tak:.

Miłego dnia dziewuszki!!!

Ostatnia edycja:
dzien doberek :)
dzis mam m w domu wiec troche pozalatwiamy i pozniej jedziemy do znajomych bo dzicko im sie urodzilo.
6 mamo ja poprasuje :) a jutro ma urodziny moj m :) tak samo jak Twoj Franciszek :)
moja Juliska ma dzis swoje pierwsze imieniny :)
smerfetko nie wybacze ze sie nie podzielilas :(
milego dnia wszystkim

witam babeczki ;)

bobo bije sie w piersi ale obiecuje upiec Ci murzynka na lipcowe spotkanie;-)

Ja uciekam do pracy, bede Was czytac na biezaco ale odezwe sie dopiero po powrocie do domku :)

MILEGO DNIA :*

Dzień dobry:)

i gdzie ta wiosna taka mgła ze szok i -5 ale zaczyna się wypogadzać

Marta dobrze że wam się nic nie stało:)

Smerfi fajnie że kolorek ci wyszedł:) ja na swoje włosy już patrzeć nie mogę, ostatnio farbowałam je we wrześniu jak byłam jeszcze w ciąży, więc można się domyślić jaki mam odrost ale umówiłam się do fryzjera na 11 maja dzień przed komunią:)

6 mamo ja się nie piszę bo mi też pranie leży i się zastanawiam co zrobić żeby się samo wyprasowało:)

Motywacja mojego m wczoraj wyprasuj tylko co ci potrzebne dzieciom do szkoły i zostaw jutro wyprasujesz:-D

Witam i ja przy kawie:)
6-kowa weź mnie!!!
Aga, nie mam wyjścia:) w czerwcu kolejne wesele.
Marta, i spoko, czasami wyliczają więcej niż szkoda:)
Smerfetko, czekasz???
Miłego dnia dla każdej!!!!!

A wiosna jest u mnie!!!! +5stopni:)

reklama
Do góry