reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem:)

doprowadziłam się do stanu używalności bo jutro w końcu z domu trzeba wyjść:)

poprasowałam ale nie wszystko:(

Bietka czasem trzeba takiego popołudnia tylko dla siebie:)

Bobo mi Kuba je jabłuszko na Julkę też przyjdzie pora:)

Justi podziwiam za tą wytrwałość w diecie:)

Marta my mamy w czwartek usg:)

Zmykam słodkich snów:)

wloski wyszly super , wszystko rowno i ladnie ;) dumna jestem bo sama to nakladalam m na koniec tylko spojrzal i powiedzial OK wylewne meskie stwierdzenie heh

upieklam murzynka i zjadlam polowe :szok: byl taki pyszny ze nie moglam sie opanowac a teraz boli mnie brzuch buuuu od jutra troche mniej jedzenia bo pekne hehe

jestem i ja mały budził sie co godzine masakryczną noc mam za sobą o 7.30 wychodze.

a wczoraj jak byliśmy mame zawiesc to z tego wszystkiego zapomniałam wam napisac ze babka przy*******..iła nam w przód auta i mamy wgniecione ale protokół spisany i pójdzie z jej ubezpieczenia

Kinga ja rozjaśniłam włosy o 3 tony jak go nie było i nawet nie zauważył także wiesz - faceci!

Dzień dobry kotenieńki!!!
Dzieciary wyprawione do szkół i przedszkola,w domku jeszcze tylko Franek sobie podsypia.A ja w łóżku przy laptopie.
Ładny dzień się zapowiada,choć na razie jest ledwo 1 na plusie.
Jutro mój Franciszek o 8:44 rano skończy 3 latka,ale ten czas szybko leci.

Kinga cieszę się,że kolorek na włoskach się udał!
Martuś co za cholera wam wjechała,ja bym zdążyła jeszcze co nieco jej powiedzieć i pokazać!!!Jak Olinek dziś z tym uczuleniem,a może ząbki mu zaraz wyjdą !

Uuuu sterta prania czystego leży sobie w salonie,a ja od poniedziałku mam lenia i nie chce mi się tych łachów po szafkach upychać.
Temu kto mi te ciuchy poprasuje i poukłada upiekę brownie:-):tak:.

Miłego dnia dziewuszki!!!

Ostatnia edycja:
dzien doberek :)
dzis mam m w domu wiec troche pozalatwiamy i pozniej jedziemy do znajomych bo dzicko im sie urodzilo.
6 mamo ja poprasuje :) a jutro ma urodziny moj m :) tak samo jak Twoj Franciszek :)
moja Juliska ma dzis swoje pierwsze imieniny :)
smerfetko nie wybacze ze sie nie podzielilas :(
milego dnia wszystkim

witam babeczki ;)

bobo bije sie w piersi ale obiecuje upiec Ci murzynka na lipcowe spotkanie;-)

Ja uciekam do pracy, bede Was czytac na biezaco ale odezwe sie dopiero po powrocie do domku :)

MILEGO DNIA :*

Dzień dobry:)

i gdzie ta wiosna taka mgła ze szok i -5 ale zaczyna się wypogadzać

Marta dobrze że wam się nic nie stało:)

Smerfi fajnie że kolorek ci wyszedł:) ja na swoje włosy już patrzeć nie mogę, ostatnio farbowałam je we wrześniu jak byłam jeszcze w ciąży, więc można się domyślić jaki mam odrost ale umówiłam się do fryzjera na 11 maja dzień przed komunią:)

6 mamo ja się nie piszę bo mi też pranie leży i się zastanawiam co zrobić żeby się samo wyprasowało:)

Motywacja mojego m wczoraj wyprasuj tylko co ci potrzebne dzieciom do szkoły i zostaw jutro wyprasujesz:-D

Witam i ja przy kawie:)
6-kowa weź mnie!!!
Aga, nie mam wyjścia:) w czerwcu kolejne wesele.
Marta, i spoko, czasami wyliczają więcej niż szkoda:)
Smerfetko, czekasz???
Miłego dnia dla każdej!!!!!

A wiosna jest u mnie!!!! +5stopni:)

reklama
Do góry