reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

bobo to super :) fajnie że smok Wam pasuje :)
czytałam że marchewka w ruch idzie :) no pięknie:)
marta myślę że taka porcja mu wystarczy;-) jak pewnego dnia będzie chciał więcej to mu zwiększysz

justi gratulacje ciociu :)

aga ja też mam prasowanie, dużo siły życzę i przesyłam energię na ciężki tydzień

smerfie ... do środy tak blisko !!! &&&&&& czekamy :* jak kolorek, wszystko OK ?

anisiaj kochana nooo zbliża się wielkimi krokami TEN DZIEŃ, heh nie czytaj zbyt wiele opisów, każdy jest inny, każda kobieta inaczej przeżywa... masz sr - będziesz świetnie przygotowana :* buziak na poprawę humoru :*

kurcze nie pamiętam co jeszcze komu miałam napisać :confused::baffled:

reklama
Bobo, Ewę ćwiczę, ale nie codziennie. Jak nie ewę to robię abs. Dieta bez zmian:) całkiem odrzuciłam ziemniaki, makaron jasny, pieczywo jasne. Ostatnio przez te urodziny Kuby, święta trochę poluzowałam, ale od jutra z powrotem powracam do bardziej restrykcyjnej diety bo waga jak stała na 73,5 tak stoi.

bietka no zjadla dzis ladnie marchewke a jablka nie chce mi jesc. pluje krztusi sie dlawi i nie chce. a nie daje jej kwasego.
justi ja tez cwicze ewe a julka zawsze sie smieje wtedy i gada do mnie ehehe

bobo właściwie zaczyna, przyjdzie czas na owoce :) przekona się - mimo iż tobie wydaje się to jabłko słodkie - ono dla niej jest kwaśne, a marchewka mdła... :-)

Bietka, dokładnie:) u nas wczoraj goście byli, a ciasto jeszcze dzisiaj zostało...do kawy...Od jutra codziennie ewe będę starala się ćwiczyć, tylko u mnie chroniczny brak czasu. Bo niby mam chwilę w ciągu dnia i mogę zrobić sobie przerwę w pracy, ale jak pomyślę że około 40min ćwiczeń, póxniej trzeba zrobić szybki prysznic to godzina wychodzi. A godzina czasami dla mnie to dużo.

justi no ja nie mam siły na ćwiczenia, ganiam za młodym non stop - teraz dojdą dłuższe spacery z psem (jak pogoda dopisze) więc tyle ruchu musi mi wystarczyć

Też się pocieszam że będę miała więcej ruchu, ale w moim przypadku dieta jest obowiązkowa. Zamiast ziemniaków jem wzrzywa robionę na parze. Dzisiaj było trochę brokuła i nie wiem czy to nie po min tak mnie brzuch boli.

reklama
Do góry