reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Justi, on juz odpadl. Wrocilismy do 1 typu 4rider, ma duze pompowane kola i regulowany podnozek. Zdrowka dla Kubusia, co z tym jego katarem???

Dziewczyny, opanujcie sie z tym ciastem :)

Aleeee mam zgage, ratunkuuuuu

Smerfie, bylam dzis w kfc i...nie uleglam pokusie coli :) mirinda sie nie liczy ;p

Marta, nie bylam na g, ale mam nadzieje, ze to nic powaznego

Anisiaj, ja już sama nie wiem co robię źle. Może za mało chodzimy po dworzu, może za ciepło go ubieram. Ostatnio poszalał trochę z córką mojej siostry ciotecznej, upocił się trochę i od rana katar:/
Miłej Nocki Bobo!

smerfie - mało spał ... - ale zasnął już :-)
teściowa spoko, jak zwykle dużo o sobie gadała... chwilkę pobawiła się z młodym , kupiła mu 2x body i dresik (nawet ładny) w smyku więc luzik - ja Ci powiem że już się nie stresuje jej wizytami - nie czyszczę sztućców i nie rozkładam czerwonego dywanu - wrzuciłam na luz i lepiej mi z tym

podoba się WAM Radzimir Dębski ???

smerfie
jak farba ???? robiliście już

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry