reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Ja wlasnie nie chce xlandera, ale moj wymarzony mutsy tak zbrzydl kolorystycznie, ze zaczynam watpic...

M oglada ten film o Bin Ladenie, ale nuda ;) wczoraj ogladalismy "7psychopatow", jak dla mnie rewelacja! Dobra komedie bym obejrzala, jakas nowa, widzialyscie cos fajnego?

anisiaj to jak zostal jeszcze gdzies turkusowy to zamawiaj go i ciesz sie nim ;) a jaki to model bo zapomnialam :zawstydzona/y: to moze poszukamy wszystkie i znajdziemy gdzies za fajna cene ten turkusowy dla Ciebie tzn dla Zosi

Smerfie, zostal, tylko wychodzi 500zl drozej, a wozek kupuja moi rodzice. Glupio mi naciagac ich na kolor...model mutsy4rider na srebrnym stelazu, 4pompowane kola (maja rozne opcje), z fotelikiem maxi cosi, kolor caribbean team.

anisiaj ja zobacze ile ten model kosztuje tu u nas bo moze jest tanszy i jakbys chciala to zawsze moge Ci kupic tu i kuriera zamowic do PL ;)
moj ukochany wozek to Bugaboo Cameleon a zaraz po nim Maxi Cosi Mura 4

Rozloze potem kompa i obejrze sobie te Twoje. Znalazlam moj w jednym sklepie i jak zaznaczylam opcje, ktore chce to wyszlo 2700 za sama gondole, a w sklepie obok nas za 2600 jest 3w1. Skad takie roznice???

Bobo faktycznie ale gapa jestem ha ha ha TORBA DO WÓZKA - NOWE WZORY - 99 TOP KOLORÓW!!! (3069071535) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. cała brązowa nr 92
Anisiaj no już nie leże ale odpoczywam :eek: mi sie musty nie podoba ale każdy ma inny gust hi hi taki chciałaś ?
http://dino.sklep.pl/nowy/mutsy-4-rider-20122013-podwoziespacerowka-kurier-gratis-p-13623.html
http://myslenice.olx.pl/mutsy-urban-rider-zestaw-3w1-swietna-jakosc-za-mala-cene-iid-398011409

o 15 stej przyjdzie babka po rożek bo wystawiłam

Ostatnia edycja:
reklama
jestem:)

ale macie tępo pisania dzisiaj:)

odgruzowałam pokój u dzieci:)

Anisiaj ja mam czarno szary na pompowanych kołach, kiedyś też miałam tako na pompowanych:)

Bobo mnie też pan gąbka pomógł w działaniu:)

Bietka też mam dużo prasowania i nie mogę się zebrać:(

Marta a jak Oliś???

Kinia fajny ten wózek ale te malutkie koła do mnie nie przemawiają

Do góry