reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Justi dziękuję ;-) to podam mu 2,5 właśnie kazała 2 razy dziennie i nic wiecej nie mówiła
Agunia ona mnie pytała na oko ile Oli waży 1,5 miesiąca temumiał 5800 to teraz myślę ze z ok 7kg moze miec m sie ostanio zważył z nim a potem sam i odjął różnice więc tak ok 7kg ma
Bobo mam numer do pediatry na chrobrego ponoc fajna babka

dziękuje wam ze jesteście !!!!!!!!!!!!!! sama bym chyba oszalała

jak Kuba miał zapalenie płuc to doktorka przeliczała mi jego wagę i wyszło jej 2,5 ml co 12 godzin to jest ważne żeby podawać o jednej godzinie

Martuś zastanów się ja bym bez konsultacji z lekarzem nie podała mu nic bo możesz mu krzywdę zrobić, poza tym co to za lekarz co bez ważenia przepisuje antybiotyk i jeszcze nie mówi ile go podać, a co mu w ogóle jest na co ten antybiotyk???

Marta Aga ma rację.Nie wolno na oko tego robić.
Musisz skonsultować się z jakimś lekarzem

O co chodzi z dziecko24? dlaczego nie możesz? zarejestrowana tam jesteś

Teraz możesz zadać pytanie dopiero o 17.Limit do 12został wyczerpany.

Aga, spokojnie, to jest mała dawka, a jak lekarz przepisał to chyba wie co. U mnie co drugie dziecko ten lek stosowało. Mnie pediatra zawsze mówiła, że jak wrócę do domu podać pierwszą dawkę, a drugą wieczorek, a kolejnego dnia, od rana.

reklama
Do góry