reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Witam wszystkie!
Byłam na rekolekcjach i na spowiedzi, ale przemarzłam. Zero grzania w naszym kościele, jestem wściekła, bo po mszy w niedzielę na wieczór wywaliło mi zimno na usta :wściekła/y:.
Marta zdróweczka, antybiotyk powinien pomóc!
Anisiaj, biedulko;*
Miłego dnia dla każdej!!!!!!!!

reklama
justi WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KUBUSIA :*

marta zadzwoń do przychodni i poproś pielęgniarkę lub poproś o rozmowę z panią doktor i niech Ci kurde powie ile mililitrów albo napisz na dziecko 24... boję się że źle Ci doradzę
w ciągu 1 godz otrzymasz odpowiedź

Martuś te 6 ml to strasznie dużo,ja nie pamiętam by moje dzieci tak dużo brały antybiotyku jednorazowo,a nałykały się tego wiele,nawet Karol a ma 7 lat najwięcej brał około 6 ml.Mnie się wydaje,że coś jest nie tak,ale antybiotyku bym niczym nie rozcieńczała,bo maluszek może nie wypić całości płynu w którym lek będzie rozcieńczony.Podawaj mu to strzykawką,mnie tak moja pediatra i pani w aptece doradziła.
Justi urodzinowy buziaczek dla małego gentelmena!!!

reklama
Do góry