reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo m ma w portfelu numer bo miał dzwonic czy mozemy małego przenieśc dostał go od koleżanki z pracy
Justi KUbuś marcowy jak ja :-D rybki są fajne buziak dla niego ode mnie i zycze mu zdrówka, słodyczy i spełnienia marzeń
Gosiu no właśnie limit przekroczono

a biogaje podac przed czy po antybiotyku?

Coś mi BB świruje i strasznie wolno chodzi.
Dziękujemy ciocie za życzonka!!!
Gosiu, między chłopakami są tylko 4mce różnicy ale rocznikowo Kacperek straszy:) Ja poszłam do szpitala 19 marca, to tylko mówiłam sobie byle nie w niedziele rodzić bo będzie leń:) i fajnie by było żeby był jeszcze rybką a nie jak ja baranem:) I 20 marca o 23.43 postanowił wyskoczyć z brzuszka:) Już nawet nie dał poodglądać "usta usta" bo skurcze miałam:)

Marta to nie fajnie:/ Nie chcę Cię straszyć ale jak nie będzie pił to zastrzyki was czekają:/. Próbuj po troszeczku mu do buzi wlewać, i nich może popija czymś.

Marta na co on dostał ten antybiotyk??? jak sie nazywa??? to nie konsultujesz się przed podaniem??? mi Kuba pił z łyżeczki a na początku mu wstrzykiwałam prosto do gardła

reklama
strzykawka odpada jak mu dawałam nurofen to sie dusił
Aga mówiła coś ze na kaszel bo ma w płuckach szmery ta wydzielina z nosa musi ją odksztusic bo gardło ma czyściutkie

Do góry