reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Marta, do dzisiaj pamiętam te cudne czasy kiedy w nocy wstawałam co około 2 godziny i chodziłam jak cyborg, do chwili aż odkryliśmy butelkę........:-)

ja sie witam i spadam do pracy :)

wczoraj zjadlam mojego hamburgera i polozylam sie na chwilke i zasnelam hehe wstalam o 3 poszlam pod prysznic i dalej lulu ale jestem mega wyspana dzis i ciesze sie ze juz piatek :)

Martus najlepszego dla mamusi

PAPAPA

dzień dobry :)))

u mnie po kolana śniegu sypało całą noc i sypie nadal, ze spaceru nici ... nawet balkon odpada :no::crazy: mam dość!!!

anisiaj
fajne wykłady są dziś u Ciebie w Wawie, Paweł Zawitkowski i dietetyczki , o rozwoju dzieci i o słodyczach :) można wziąć udział on-line :) zapisałam się :) wiem że Ty rozwój masz w 1 paluszku z racji zawodu ale wysyłałam Ci kiedyś info na fb :)

dziewczyny jak chcecie u mnie tablicy na FB jest :) o 17:30 się zaczyna i można oglądać transmisję z Wawy

justi ja też jestem zmęczona i płyty z zumbą leżą ... myślę że może jak przyjdzie wiosna - to nam się zachce bardziej ?

Ostatnia edycja:
witam się i ja :)

bietka, faktycznie mi wysyłałaś :) zapomniałam, ale dzięki za przypomnienie, też sobie obejrzę. co do wczorajszej rozmowy, zobacz jaka super rzecz, takie centrum rozrywki. Bone Pet Club - hotel dla zwierząt ze sportową duszą | sporty souled pet hotel - YouTube

dokończyłaś "Mój rower"?

smerfie, miłego dnia w pracy! ja też się wczoraj tak opchałam, że zasnęłam przed drugim odcinkiem Housa ;)

justi, miłego dnia i mniej wiatru ;) postaraj się o wiosnę ;P

ja teraz na chwilkę, m wyjdzie do pracy to wskoczę.

Witam sie i ja z kawą i czekoladą ;-) dziś to już przegięcie :wściekła/y: młody wstał o 4 :wściekła/y: nie spał do 5 potem obudził sie o 6 pół godziny usypiania i spał do 7:30 ja nie mam pomyslu czemu sie tak budzi :no:

Miłego dnia ;-)

marta a może w wolnej chwili, ( wiem ciężką o taką ) poszukasz innego pediatry w Poznaniu i pójdziesz na konsultację do innego... przy poradni pediatrycznej są położne, pielęgniarki może ktoś coś zaradzi ??? ja bym poszukała odpowiedzi na tak mało snu u Oliego, powiedz ile on godz. śpi na dobę ???

anisiaj rozbolała mnie głowa bo zaczęliśmy z m oglądać sprawę dla reportera.... o mieszkaniach i jakiś ludzkich dramatach, ehhhhh i zasnęłam, ani mój rower ani kalorie nie spalone... dziś biorę ibuprom :p :-D

reklama
Marcia, moze Bietka ma racje? Moze da Wam skierowanie do neurologa,zeby sie dowiedziec czy to kwestia malych potrzeb czy np. pobudliwego ukladu nerwowego, ktory trzeba wyciszac?

Bietka, my nie ogladamy, wystarcza nam atrakcje z pracy, zwlaszcza m. Faktycznie mozna sie przybic.

Widzialyscie te ciacha w kapielowkach w ddtvn?:)

Do góry