reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

evel kurs florystyczny - super... myślałaś o np. konsultacjach ślubnych ??? masz smykałkę, zmysł artystyczny- dekoracje na śluby, wesela, + doradzanie???
ja o tym myślę... ale u mnie w mieście takich usług pod dostakiem, a do tego kryzys i wszyscy sami sobie organizują...
gosiu dziękuję doszła bransoletka :* - sprawdź czy przelew dotarł - dziękuję

reklama
Evel "uwielbiam" tą instytucję.
Bietka, myślę że tak. Kuba mając rok 2 razy budził się na mleko. Ale poszłam wtedy na sposób i go mleka w nocy oduczyłam. Do tej pory zdarza się że budzi się koło 3-4 i prosi o picie. Ale były czasy jakiś rok temu że wstawał koło 24 i chciał się bawić i siedziałam z nim do 2:tak: Ale moja siostra miała tak samo:)

Justi Oli śpi tak przeważnie od 20 -1 butla na śpika i dalej od 1- 5 śpi nie budząc się dostaje butle o tej 5 i już nie śpi w dzień śpi 3 razy po godzinie
np. 9-10, między 12-14 na spacerze i 16-17
no teraz mi śpi już 2 godziny bo w nocy wstał o 4 tej dziś....
Było już dobrze jakiś czas teraz znów się budzi tak wcześnie :wściekła/y:

Kurcze zjadło mi całego posta a tyle się napisałam! ehhh :(
Bietka Myślałam o tym bo w sumie zaproszenia, winietki czy kotyliony itp mogłabym sama robić ale teraz jest taki kryzys że ludzie raczej sami sobie wszystko organizują i to jak najtaniej bo ślub i wesele to i tak jest mega wydatek więc chyba bym się bała że nie będę miała na to "brania"...

jestem jestem :)
wlasnie zajechalismy do poznania. za dwie godz iddziemy na szcepieenie z mala. a w poniedzialej znow do polkowic.
ide ogranac wszystko
wlece jak bede miala chwile
milego dnia wszystkim

Justi tak mówisz? ja nie mam porównania z innymi dziecmi dlatego wydaje mi sie ze mało śpi
Evel zawsze fajnie jest samemu coś zrobic jesli sie ma że tak powiem materiały i możliwości to czemu nie ;-)
Bobo powodzenia na szczepieniu

reklama
Aga, co sie dzieje?

Marta, tak jak mowi Justi bedzie lepiej, tylko patataj po bolacym brzuchu ;)

Justi, jak brzuch?

Dziewczyny w jakie torby pakowalyscie sie do szpitala?

Do góry