reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

Marta, najlepszego dla mamy!

Bietka, prawda? tłumaczyłam, że to byłby prezent urodzinowy, ale twardy był ;) ostatecznie na urodziny dostanę wyprawę na psi basen, bo takie miałam życzenie ;)

jedzie do mnieeeeeeeeeeee

Hamburger.gif

smerfie, poszłaś po hamburgera?:)

reklama
anisiaj myślę o tej formie aktywności właśnie :-D:-D:-D hamb jest boski - jak go zjesz z Zosią to szacun :-D:-D
co to jest psi basen ?????
ja obejrzałam house;a już do końca - cały 8 sezon

Ostatnia edycja:
Anisiaj, hamburger olbrzym:)))
Bietka, ostatnio prawie wogóle nie ćwiczę bo non stop coś robię. Czekam na cieplejsze dni, bo praktycznie całe popołudnia jak jest ciepło spacerujemy z Kubą.

Psi basen, basen dla psow. Jest jeden pod,Wawa i myslalam, ze m mnie wysmieje, wiec chcialam wypad tam na urodziny. A on sie zgodzil bez slowa. Nucia uwielbia plywac, a na jej starcze stawy to super rzecz :) nie opowiadaj mi co bedzie w 8 sezonie ;)

Marta, uff Ty tez korzystaj i spij

Justi, treningi z Ewa odpadly?

Ostatnia edycja:
:szok::szok: u nas nie ma takich cudów - ekstra - basen dla psów :szok::szok::szok:nie mogę wyjść z szoku

justi ja ćwiczę : raczkowanie i zostałam ochroniarzem wazonu, to ciężka praca fizyczna :-D:-D

kochane idę ... m wzywa... może dokończę w końcu "mój rower"

dobrej nocy :*

Dokoncz, a potem zyskaj z m kilka punktow ;)

Ja zmykam wcinac i na Housa. Najlepszy kumpel m, nasz swiadek ma identyczny charakter, nie znosze go, a Housa uwielbiam ;) wierzcie mi, ciezko zyc z takim typem.

reklama
Anisiaj, wszelkie treningi odpadły. Ostatnio jak kładę się do łóżka, to nawet nie mam siły nic obejrzeć. W ciągu dnia jak Kuba u babci jest non stop pracuję, później koło 15-16 jadę po Kubę, zajmuję się nim, bawię itd, i znowu pracuję. Codziennie obiecuję sobie wziąć się za ćwieczenia.

Do góry