reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
bietka pracy duzo ale to dobrze nie mam czasu na myslenie a wstawanie rano coz ciezko jest ale wstaje wczesniej zjadam sniadanko wypijam kawke zeby sie porzadnie obudzic a nie pol spiaca do pracy wpadac :) najbardziej brakuje mi Was i ... seriali hehehe

Gosiu, chyba tak...

Bietka, spoko, zjem za 1,5h, jak mi mezczyzna upoluje ;)

Smerfie, a ja bede miec takiego z malej rodzinnej knajpki. Za 9 zl, a jest wielki i pyszny :)

Oglaszam 14.03 Dniem Hamburgera :) Bietka,Ty tez mozesz ;)

Gosiu, kurcze co to moze byc pod tym zebem skoro na zdjeciach nie ma?

Smerfie, teraz wir pracy, a potem sama nie zauwazysz i bach 2 kreski :) seriale mowisz?:) ja ogladam powtorki Brzyduli, bo juz jest po zmianie. A jak mi sie ten Bobek podoba mrrrr

Nowy film z Dorocinskim w kinach. Aaaa wiecie co, ostatnio w jakims programie sniadaniowym Dorocinski mowil, w ktorym parku biega, ale m nie dal sie namowic, zebysmy tam jechali ;)

reklama
sto lat dla mamy marta :-)

anisiaj a to dziwne że nie dał się namówić :-p:-p:-p;-) / nie mogę hamburga dziś - wczoraj musiałam zjeść z wujkiem ciastko, a tu śnieżyca i na spacer znowu wyjść nie mogę, gdzie to spalić ???? :nerd:

Ostatnia edycja:
Do góry