reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieci w cm i kg

reklama
o cholera bara ty masz odchowane dziecko:szok:super duza babka z niej:tak:
meggi moj raczej niejadkiem nie jest ale przerob ma dobry:tak:moglby mamie odstapic;-)je normalnie tylko nie wiem gdzie to sie chowa:dry:

bara, Zuza daje czadu ze wzrostem :tak:.I z wagą też.Ale nie wygląda jak pulpet.Wiadomo, tyle cm to i waga się chowa :tak:.
Co nie zmienia faktu, że dźwigania Zuzki nie zazdroszczę ;-).Ja już moją ledwo ledwo noszę.

Taaaaaaaa...Zuzka rosnie jak na drozdzach! :-) I to fakt...masz co dzwigac Bara...
Nasz Kuba tez cos ciezszy mi sie wydaje...az dzis przy kapieli go zwazymy....

no no widze ze nie tylko ja mam klocuszka:-)Kacperek ma ponad 80 cm wzrostu i jak tak dalej pojdzie to bedzie nosic zaraz ten sam rozmiar co braciszek,co do wagi to jakies 3 miesaice temu wazy 8600 wiec teraz pewno ponad 9 bedzie,dobrze ze zaczyna kombinowac do raczkowania troszke lzej bedzie

Wiecie ja sama nie wiem po kim ona taka duża:eek:ostatnio wyczytałam że wzrost po tacie sie dziedziczy a wage po mamie, z waga to jeszcze jak cie moge bo mama grubasek, ale wzrost po tacie:no:mój mąż ma 170 cm.wzrostu, a Zuza na dzień dobry 63 cm.Ewa moje dziecko je raz dziennie , rano zaczyna a wieczorem konczy, nie moge niczego zjesc bez jej udziału, jak tylko zobaczy ze ktos rusza buzia koniec wyje dopóki nie dostanie chociaż polizac:tak:

reklama
Do góry