reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
bara, Zuza daje czadu ze wzrostem .I z wagą też.Ale nie wygląda jak pulpet.Wiadomo, tyle cm to i waga się chowa .
Co nie zmienia faktu, że dźwigania Zuzki nie zazdroszczę ;-).Ja już moją ledwo ledwo noszę.
Co nie zmienia faktu, że dźwigania Zuzki nie zazdroszczę ;-).Ja już moją ledwo ledwo noszę.
Patija
Mamusia Krecika i Lusi
Juz na zdjęciu zwróciłam uwage że Zuzka jest duża, może po rodzicach?
Bo ja z męzusiem za duzi nie jesteśmy to i dzieci mam takie średnie
Bo ja z męzusiem za duzi nie jesteśmy to i dzieci mam takie średnie
m@l@
Zaciekawiona BB
no no widze ze nie tylko ja mam klocuszka:-)Kacperek ma ponad 80 cm wzrostu i jak tak dalej pojdzie to bedzie nosic zaraz ten sam rozmiar co braciszek,co do wagi to jakies 3 miesaice temu wazy 8600 wiec teraz pewno ponad 9 bedzie,dobrze ze zaczyna kombinowac do raczkowania troszke lzej bedzie
Wiecie ja sama nie wiem po kim ona taka dużaostatnio wyczytałam że wzrost po tacie sie dziedziczy a wage po mamie, z waga to jeszcze jak cie moge bo mama grubasek, ale wzrost po taciemój mąż ma 170 cm.wzrostu, a Zuza na dzień dobry 63 cm.Ewa moje dziecko je raz dziennie , rano zaczyna a wieczorem konczy, nie moge niczego zjesc bez jej udziału, jak tylko zobaczy ze ktos rusza buzia koniec wyje dopóki nie dostanie chociaż polizac
reklama
nineczka
Fanka BB :)
moje dziecko je raz dziennie , rano zaczyna a wieczorem konczy
Ma apetycik