Nic sie nie martw.Moja kolezanka ma synka,ktory 16 lipca skonczy 8 miesiecy i wazy 6900.Jest malutki,ale za to bardzo ruchliwy,zaczal raczkowac juz 1,5 miesiaca temu.Mojemu tluscioszkowi jeszcze do tego daleko:-).Kazde dziecko rozwija sie we wlasnym rytmie.Pozdrawiam.
reklama
nineczka
Fanka BB :)
Odpisuję z lekkim opóźnieniem ;-)
Nie ważyłyśmy się, bo doktorka nie ma i ze szczepienia nici Na początku sierpnia pędzimy odstać swoje w kolejce.
Na wadze łazienkowej wskazuje 9700 Całkiem możliwe. Moja siostra dłużej niż 10 min jej na rękach nie utrzyma
Nie ważyłyśmy się, bo doktorka nie ma i ze szczepienia nici Na początku sierpnia pędzimy odstać swoje w kolejce.
Na wadze łazienkowej wskazuje 9700 Całkiem możliwe. Moja siostra dłużej niż 10 min jej na rękach nie utrzyma
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Ja osobiście wolałabym, żeby Oliwka była nieco lżejsza ;-).Bo chwilkę ją ponoszę na rękach i mam szczerze dość.No i przy myciu trzeba każdą fałdkę porządnie szorować ;-).A pieluszki u nas już 'piątki' .Jak tak dalej pójdzie to rozmiarówki Huggiesów dla nas zabraknie
Pola 30
Fan(ka)
A ja w ubiegłą środę byłam u lekarza i według ich pomiarów wyszło, że Majka przez 1,5 miesiąca urosła jedynie 0,5 cm. Czy to możliwe?? Muszę sama ją zmierzyć!
Z wagą juz tak nie szaleje 9,145 kg..
Z wagą juz tak nie szaleje 9,145 kg..
reklama