reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieci w cm i kg

Nic sie nie martw.Moja kolezanka ma synka,ktory 16 lipca skonczy 8 miesiecy i wazy 6900.Jest malutki,ale za to bardzo ruchliwy,zaczal raczkowac juz 1,5 miesiaca temu:szok:.Mojemu tluscioszkowi jeszcze do tego daleko:-).Kazde dziecko rozwija sie we wlasnym rytmie.Pozdrawiam.

reklama
Patija no coś te nasze dzieci muszą być powiązane ze sobą:-D:-D:-D

Iza wow dużego masz synka:tak:

Nineczka i jak ważyłyście się??ile już na liczniku??;-)

dzisiaj wazylismy sebe z okazji szczepienia i wow 7440:-)widze ze ida z lilka leb w leb:-Daniii nasze maluchy najlzejsze;-)

Odpisuję z lekkim opóźnieniem :-p:happy2:;-)
Nie ważyłyśmy się, bo doktorka nie ma i ze szczepienia nici :no: Na początku sierpnia pędzimy odstać swoje w kolejce.
Na wadze łazienkowej wskazuje 9700 :szok: Całkiem możliwe. Moja siostra dłużej niż 10 min jej na rękach nie utrzyma :happy2:

Ja osobiście wolałabym, żeby Oliwka była nieco lżejsza ;-):tak:.Bo chwilkę ją ponoszę na rękach i mam szczerze dość.No i przy myciu trzeba każdą fałdkę porządnie szorować ;-).A pieluszki u nas już 'piątki' :szok:.Jak tak dalej pójdzie to rozmiarówki Huggiesów dla nas zabraknie :-D

A ja w ubiegłą środę byłam u lekarza i według ich pomiarów wyszło, że Majka przez 1,5 miesiąca urosła jedynie 0,5 cm. Czy to możliwe?? Muszę sama ją zmierzyć!
Z wagą juz tak nie szaleje 9,145 kg..

Pola nasz Kuba wg roznych pomiarow pielegniarek i lekarzy mial w szpitalu 69 cm a potem 2-a tyg pozniej 67...czyzby zmalal? ;-) :-) Roznie sie do takiego mierzenia przykladaja poprostu :*

reklama
pewnie zalezy jak miarke przyloza:-Dtak przeczytalam co pisala inna i faktycznie seba jest lekki i na razie z wozkiem na 4 pietro wchodze jak przytyje bedzie gorzej;-):-D

Do góry