reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga i wzrost styczniowych maluszków

reklama
Mój kaszki chyba już z pół roku nie pił :no:, z dziecięcego jedzenia to tylko mleko nestle zostało, tak to już wszystko to co my...:tak:

u nas waga między 13,5 - 13,8.
wysoki Barciu jest. ostatnio nie mierzyłam, ale myśle, że ponad 90 cm ma.
buciki to różnie.
wiązane trzewiczki ecco wciąż dobre 23.
sandałki elefanten kupiłam mu 24 i są minimalnie za duże, ale 23 były mocno na styk.
urania to różnie w zależności od firmy.
ale tak w okolicach 92-98.
choć koszulki z krótkim rękawem spokojnie są dobre te z zeszłego lata.
tak samo krótkie spodenki - nosi i takie na 80 i na 92, a nawet ma jedne na 74 ;-)

Krzyś ma 94-5 cm i 13
nowe sandałki z ecco 25 troche na wyrost ale 23 z elefantena totalnie za małe
ubranka tak jak u Agi

A kaszki juz od wieków nie kupujemy, młody jest fanem płatków(nawet na sucho) i grysiku na gęsto
no i jaja w kazdej postaci:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ola - 2 lata i 8 miesięcy
ok 92 cm i ok 12,6 kg
nr bucika 24
ubranka - przeważnie 92/98 cm
:)

Właśnie spojrzałam ile wcześniej ważyła i wychodzi, że więcej :confused: Muszę jutro jeszcze raz ją zważyć, może coś źle odczytałam :sorry2:

po drugim ważeniu wyszło 12,6 :sorry: Także coś ubywa tej mojej dziewczynie.

Ostatnia edycja:
Do góry