reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga i wzrost styczniowych maluszków

Ola - trzy latka
14 kg i ok 95 cm wzrostu - ubranka na 98 głównie, zaczynamy "wchodzić" w rozmiar 104
długość stópki ok 16 cm :) - rozmiar bucika Befado 24, niebawem na 25 przeskoczymy, Geoxy zimowe 26.

Ostatnia edycja:
reklama
ojojoj dawno tu nie zaglądałam;-) Celinko Bartuś to kawał chłopa ale nie widać po nim nic:no: taka z niego zawsze kruszynka filigranowa była!:-)
Moja BAKUSIA
ok 93cm
waga przy dobrym wietrze z 11,5 może będzie
ubranka od 92 do 104
butki od szmaciaków 23 do zimówek 25

Madziu kochana Bakusia to teraz mi właśnie przybrała bo jak ostatnio byłyśmy u pediatry to miała 10,5:-( dalej z niej niejad!!

Małpko wspólczuję Ci bo wiem jaki to stres dla mamy gdy dziecko żyje powietrzem
A próbowałaś syropków na apetyt, witamin ?? to na ogół sie sprawdza... no i jakieś rozpychacze zołądka moze by sie przydały...

Moja Julka ostatnio słabo je waży 19,5 kg ma 116 cm wiec zebra mozna policzyć z góry do dołu:-)
10,5 to moje dzieciaczki wazyły jak miały po 13 miesięcy. Blania będzie filigranową laseczką a to lepsze niż kulające sie 18kg trzylatki przy wzroscie ok 100cm

reklama
Hej dziewczyny, sorry , że Wam się tuaj wcinam ale moja córcia w sierpniu będzie miała 3 latka i też taka drobina. Wzrost to coś ok. 93-94 a waga powoli przebiła 11 kg. Już się dołowałam bo nigdzie nie mogłam znaleźć takiej kruszyny jak moja a tu widzę, że na styczniu;-)

Gabi je zwykle takie same rzeczy, ciężko ją namówić do nowości i jest ciągle w biegu. Biega, skacze, tańczy, ćwiczy po swojemu więc z drugiej strony jak ma być grubsza:tak:
wstretnamalpa - dobrze wiedzieć , że nie jestem sama z takim patyczakiem:-)

Pozdrawiam.

Do góry