reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieci w cm i kg

Hej dziewczyny,
moja Ola waży teraz 12,5-13kg, buciki rozm. 23, a je dwa razy tyle co Wiktorek, mój TŻ mówi że niedługo to będziemy musieli ją pilnować z tym jedzeniem :-p
U nas podobnie jak u Poli, waga od dłuższego czasu na tym samym poziomie, Olcia je ładnie, ale po spodniach widzę że urosła, bo do niedawna spodnie rozm.92 a bluzeczki rozm. 92-98, teraz spodnie już przykrótkie są :-D

reklama
Dzis udalo mi sie dokladnie Kube zmierzyc - 98cm, za to 12kg i ani drgnie w gore. Chude to jak szparag :-D, my wiekszosc ciuszkow uzywamy juz na 104

moj sebollo troszke sie poprawil i lepiej wyglada nie jest ani za chudy ani za gruby juz dawno sie nie wazylismy roz buta ma tak 22,5-23 a ciuszki na 98/104 :-)

fajnie rosna maluchy ja Marte niedawno wazylam przy okazji jak wazylam Maye u lekarza i 12kg 88cm a bucik kupowalismy jej sandalki na 23:-D i tez chudzina:-p

Zuzia 15,600 kg i stanęła w miejscu od 2 miesięcy i ma metr wzrostu:-)
między 20 lipca a 15 sierpnia urosła 1,5 cm, większość spodni przykrótka jakby miała wodę w piwnicy:tak:

o rany...już metr!!! ja nawet nie wiem ile Lili ma wzorstu...ciekawe...ale jak wczoraj robilam porządki w szafie to wyniosłam prawie wszystkie dżinsy. nie mogę się nadziwić jak dziecko przez wakacje może tyle urosnąć. jutro czekają nas zakupy ubraniowe do tego nieszczęsnego przedszkola...

reklama
reklama
Do góry