reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieci w cm i kg

My poszłyśmy dzisiaj do przychodni po receptę na vigantol i przy okazji zaliczyłyśmy ważenie: 9200 w ubranku, czyli odjąć pampka to myślę, że 9 kg zostanie :-). Nie wiem tylko ile wzrostu, bo zmierzyć tego lumpa to graniczy z cudem. Chyba przez sen będę musiała :-). Jak się uda to dopiszę.

reklama
Mierzylam Malutka sama ale 4 razy i wyszlo mi 82 cm:szok:Mierzylam go na spaniu wiec moze, moze mam racje ale nie chce mi sie cos wierzyc....Taki wielki?Choc on mi taki dlugi rosl caly czas i zawsze z szokiem z przychodni wychodzilam (tata ma 1,9), a wazy tak jakies 10-11kg ale musze sie przejsc do dzieci zdrowych i go zwazyc a mi sie nie chce.Nie cierpie przychodni a w domku nie mam wagi:-(

Albumy - Onet.pl Foto
Albumy - Onet.pl Foto

Hihihi Kaira, ja byłam w tą sobote u doktorki jak mały gorączkował i też go pomierzyli i znowu waży tyle ile Paulinka , baaa..nawet długośc taka sama wyszła:-D
A Karolek to dopiero duży chłopiec:szok::tak:

My wazylismy naszego niunia 4 lipca,wazyl wtedy 9,700 i mial 73 cm dlugosci.Fajnie,ze tak ladnie rosnie,gorzej z noszeniem na rekach:happy2:.

Rzeczywiście spory chłopak :tak: My dowiemy się ile Hania waży we środę na szczepieniu. Myślę, że też sporo ponad 9 kg.

reklama
wow:szok:duze te wasze dzieci naprawde:tak:jak by mój tyle ważył to bym była very happy:-)a my o swojej wadze dowiemy się na szczepieniu 24 mzm nadzieję że chociaż 7kg przekroczyliśmy:tak:

Do góry