reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dzieci w cm i kg

My poszłyśmy dzisiaj do przychodni po receptę na vigantol i przy okazji zaliczyłyśmy ważenie: 9200 w ubranku, czyli odjąć pampka to myślę, że 9 kg zostanie :-). Nie wiem tylko ile wzrostu, bo zmierzyć tego lumpa to graniczy z cudem. Chyba przez sen będę musiała :-). Jak się uda to dopiszę.

reklama
Mierzylam Malutka sama ale 4 razy i wyszlo mi 82 cm:szok:Mierzylam go na spaniu wiec moze, moze mam racje ale nie chce mi sie cos wierzyc....Taki wielki?Choc on mi taki dlugi rosl caly czas i zawsze z szokiem z przychodni wychodzilam (tata ma 1,9), a wazy tak jakies 10-11kg ale musze sie przejsc do dzieci zdrowych i go zwazyc a mi sie nie chce.Nie cierpie przychodni a w domku nie mam wagi:-(

Albumy - Onet.pl Foto
Albumy - Onet.pl Foto

Hihihi Kaira, ja byłam w tą sobote u doktorki jak mały gorączkował i też go pomierzyli i znowu waży tyle ile Paulinka , baaa..nawet długośc taka sama wyszła:-D
A Karolek to dopiero duży chłopiec:szok::tak:

My wazylismy naszego niunia 4 lipca,wazyl wtedy 9,700 i mial 73 cm dlugosci.Fajnie,ze tak ladnie rosnie,gorzej z noszeniem na rekach:happy2:.

Rzeczywiście spory chłopak :tak: My dowiemy się ile Hania waży we środę na szczepieniu. Myślę, że też sporo ponad 9 kg.

reklama
wow:szok:duze te wasze dzieci naprawde:tak:jak by mój tyle ważył to bym była very happy:-)a my o swojej wadze dowiemy się na szczepieniu 24 mzm nadzieję że chociaż 7kg przekroczyliśmy:tak:

Do góry