reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wzrost i waga naszych dzieci

reklama
Byliśmy wczpraj na bilansie dwulatka - Patryniu ma 92cm - 14 kg:tak:
(czapka rozmiar 54cm:zawstydzona/y:)

ale jest prawdopodobnie alergikiem na pyłki bo zakatarzony na maksa jak pobiega po dworzu a w rejonach bardziej zielonych to katastrofa, w nocy duszności - ach musimy teraz zbadać tą sprawę...:-(

Odswiezam watek:-)
Bylam z dziewczynkami u lekarza 18 grudnia i waza
Klaudia 7620
Wiktoria 7700

A mierza Klaudia jakeis 76-77cm a Wiktoria 78cm

Sa mega male i teraz pija dodatkowe kalorie i mam andzeije ze jak pojde z Nimi w marcu do zwazenia to dobija do 8kg

Mamy jak to jest z waszymi dziećmi, ile waża na bilansie.Martwię się o swoją tu piszcie, że po 14 kg a moja jest taka drobna i waży tylko 10 kg.nie wiem czy panikować.Lekarz mówiła że jest w dolnej normie.Ona jest drobna po mnie, więc może to normalne...

Mamy jak to jest z waszymi dziećmi, ile waża na bilansie.Martwię się o swoją tu piszcie, że po 14 kg a moja jest taka drobna i waży tylko 10 kg.nie wiem czy panikować.Lekarz mówiła że jest w dolnej normie.Ona jest drobna po mnie, więc może to normalne...

Moje sa jeszcze drobniejsze bo waza po 8 kg z czyms i do tego maja po jakies 80 cm wzrostu:tak:
Jezeli dobrze sie rozwija,nie choruje ,nie jest ciagle jaka apatyczna i nie spada na wadze tylko pomalutku idzie do gory to ja mysle ze nie ma sie czym martwic:tak::tak::tak:

reklama
Do góry