Justyna5789
Fanka BB :)
Ja dzisiaj zrobiłam pierogi Dla M ze szpinakiem i twarogiem, a dla mnie z samym twarożkiem Yami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szpinaku nie lubisz ?Ja dzisiaj zrobiłam pierogi Dla M ze szpinakiem i twarogiem, a dla mnie z samym twarożkiem Yami
Lubię, ale niekoniecznie w pierogachSzpinaku nie lubisz ?
Tak w ogóle to mam taki temat do poruszenia w tym dziale.. Jak wam się smaki w ciąży zmieniały na każdym etapie?
1. Ja na początku zanim jeszcze "odkryłam" że jestem w ciąży odrzucilo mnie od palenia elektryka. Nieświadomie do czasu świadomości że mam maluszka w brzuszku nie paliłam. U mnie nieregularne miesiączki zdarzały się bardzo często czasem miałam okres co 3mies. dlatego też nie biegalam po test jak mi się okres spóźnił. Zorientowalam się po 2 tyg. Z głową nad toaletą z rana [emoji15] [emoji85]
Zawsze jadłam wszystko i mało byłam wybredna w jedzeniu. Raczej moja wybrednosc ogranicza się do tego "bo nie zdrowe" albo "będę gruba" niż że mi nie smakuje.
2. Nie mogłam pic Kawy nie że względu na kawę ale ze względu na mleko w niej. Więc wszystko co z mlekiem to mnie odrzucalo. Powyższe zdjęcie owsianki to moja pierwsza owsianka od 8 miesięcy jakoś.
3. Nadal nie lubię Gamon Steak blee.. wcześniej bardzo lubiłam. Na razie tyle mi przychodzi do głowy.
Jak to wyglądało u was ? [emoji1]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom