reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki w kuchni :-)

Ja robię herbatniki, 1puszka masy, herbatniki, masa z dwóch budyniow i masła, herbatniki, 2 śmietany 30 z biedronki ubite ze śnieżka i do tego żelatyna. A na wieszch starta czekolada [emoji5]

reklama
Muszę zrobić to ciasto. Najlepiej jak jiz bym je miała :)

f2w33e3k0rq6mc1d.png

Lubię to ciasto <3 ale rozsmarowanie masy kajmakowej czy czegoś tam na herbatnikach moja najgorsza czynność :p

po kanapce z Nutellą, na kolacje kanapki z szynką i musztardą do tego duuużo papryki od jakiegoś czasu najlepsze warzywo ;)

Haha[emoji1] polaczenie calkie. Calkiem[emoji1] ja jaflam ostatnio u tatu meeeega slodziutkie winogrona(duuuzo ich)a ten mi zupe b.kwasna ogorkowa podstawil pod nos no i jak nie wszamac[emoji12] ja pozniej im wszystkim powiem ze jestem grubas przez nich! I przez was[emoji12]

f2w3d5qpijkmbimr.png

reklama
U nas dzis dieta przeciwbiegunkowa i generalnie postnie. Maly ma jelitowke cale szczescie przechodzi ja delikatnie ale jednak :) wiec gotowana piers i ryz a na kolacje marchwianka. Zero nabialu i ciezkiego jedzenia. Zeby kacprowi nie bylo przykro jemy to co on :)

Do góry