reklama
Mistres
Zaciekawiona BB
Hej kobietki ja wlaśnie wstałam o 14 :O dzis cos z cisnieniem czy jak, za kazdym razem jak wstawałam siusiu to w myslach " jeszcze troszke, jeszcze troszke" i tak do 14 hehe a polozylam sie kolo 1 w nocy 13 h spania :O jeszcze przespie poród
pozdrawiam was serdecznie, miłego dzionka
pozdrawiam was serdecznie, miłego dzionka
Marta1981
Rodzyneczka
Fajnie z Wami ale trzeba do domowych obowiązków wrócić;-). Miłego dnia.
cliford
Fanka BB :)
Ja też się witam, trochę późnawo ale od rana biegam ;-) zaraz znów muszę lecieć także wybaczcie moje kochane...
Harash...płaszczyk pierwsza klasa!!!;-)
Pastela...Wiktor się spisał na medal, uroczy!! ;-)
MArtuś..dziękuję za przepis - już wiem co jutro będzie na obiad !! ;-)
Harash...płaszczyk pierwsza klasa!!!;-)
Pastela...Wiktor się spisał na medal, uroczy!! ;-)
MArtuś..dziękuję za przepis - już wiem co jutro będzie na obiad !! ;-)
pestusia
Witaj się i ja
Pastela - ale uroczy:> zuch chłopak:> i jak dostojnie wygląda:>
Harsh - daj znać co sądzisz o tym płaszczyku bo widziałam podobny na allegro i się zastanawiałam i napisz jaki rozmiar kupiłaś
Ja byłam dziś na wizycie, opisałam wszystko w odpowiednim wątku, ale ledwo żyję, bo okazało się, że zapomniałam powiedzieć lekarzowi o zmianie adresu zameldowania i wypisał zwolnienie na stary adres. W kadrach powiedzieli, że tak być nie może, więc musiałam lecieć jeszcze raz do niego i znów do pracy. Nie mam już siły na nic, a tu jeszcze pakowanie gratów przede mną. AAA w ogóle - w ramach prezentu od pana doktora dostałam dużo gazetek i broszur dla mam, a do tego próbkę płynu do prania dla dzieci i butelkę 125 ml Avent'u :> miłe to było, nawet jeśli dostaje je każda pacjentka no nic, zabieram się do roboty miłego popołudnia moje drogie:>
Pastela - ale uroczy:> zuch chłopak:> i jak dostojnie wygląda:>
Harsh - daj znać co sądzisz o tym płaszczyku bo widziałam podobny na allegro i się zastanawiałam i napisz jaki rozmiar kupiłaś
Ja byłam dziś na wizycie, opisałam wszystko w odpowiednim wątku, ale ledwo żyję, bo okazało się, że zapomniałam powiedzieć lekarzowi o zmianie adresu zameldowania i wypisał zwolnienie na stary adres. W kadrach powiedzieli, że tak być nie może, więc musiałam lecieć jeszcze raz do niego i znów do pracy. Nie mam już siły na nic, a tu jeszcze pakowanie gratów przede mną. AAA w ogóle - w ramach prezentu od pana doktora dostałam dużo gazetek i broszur dla mam, a do tego próbkę płynu do prania dla dzieci i butelkę 125 ml Avent'u :> miłe to było, nawet jeśli dostaje je każda pacjentka no nic, zabieram się do roboty miłego popołudnia moje drogie:>
Aaaaaa! Ja się nie obrobię przed urlopem!!!! To jakaś syzyfowa praca!!! Na 5 maili odpowiedzianych, napływa 10 kolejnych - wszyscy, z którymi współpracuję na wieść o moim urlopie wpadli chyba w panikę, wrrr!
Pastela, boski jest Twój Wiktor!!! Bardzo przystojnie wygląda i nie ma w sobie nic z krasnoludka. To już mały mężczyzna jest! W każdym razie spojrzenie ma zabójcze ;-)
Pestusia, to się nabiegałaś biedulo. Ja do takich "podarunków" podchodzę z rezerwą, bo jako stary marketingowiec wiem, że to reklama i tyle i drażni mnie, że lekarze są w to wciągani za pomocą różnego rodzaju "gratyfikacji".
Ech, oderwałam się na chwilkę, a teraz wracam do pracy i rwania włosów z głowy ;-)
Pastela, boski jest Twój Wiktor!!! Bardzo przystojnie wygląda i nie ma w sobie nic z krasnoludka. To już mały mężczyzna jest! W każdym razie spojrzenie ma zabójcze ;-)
Pestusia, to się nabiegałaś biedulo. Ja do takich "podarunków" podchodzę z rezerwą, bo jako stary marketingowiec wiem, że to reklama i tyle i drażni mnie, że lekarze są w to wciągani za pomocą różnego rodzaju "gratyfikacji".
Ech, oderwałam się na chwilkę, a teraz wracam do pracy i rwania włosów z głowy ;-)
pestusia
Bosa - ja wieeeemmm, że to takie chwyty marketingowe...ale ta butelka jest taka słodka i chyba cieszy mnie zupełnie tak samo jakbym kupiła jakiś ciuszek dla Bąbla:> wiem wiem...łatwowierna jestem
truskawkaM podzielam twoje zdanie, wystarczy na godzinę forum opuścić i już nie można nadążyć z czytaniem zaległości A co do poparzeń żelazkiem, o których jakiś czas temu coś tu gdzieś czytałam to właśnie w ciągu tej godziny poparzyłam się nim trzy razy w tym raz łapiąc za płytę grzewczą zamiast za rączkę. Dżizas :/
Harsharani płaszczyk faktycznie boski, ja kupiłam na allegro taki i czekam na większy mróz (65% wełny) i też większy brzuszek żeby móc w nim paradować
pestusia się nabiegałaś biedna... Jak to dobrze że mam lekarze w tym samym budynku co pracę, jakby co mam bliżej
I też idę jutro wreszcie do gina, może coś poradzi na moje prawie co miesięczne grzyby no i na to rwanie w prawym boku :/ Jak myślicie, może się coś stać jak sie będzie tak ciągle brało jakieś Macmirory czy inne Nystatyny czy można tak całą ciążę?
Harsharani płaszczyk faktycznie boski, ja kupiłam na allegro taki i czekam na większy mróz (65% wełny) i też większy brzuszek żeby móc w nim paradować
pestusia się nabiegałaś biedna... Jak to dobrze że mam lekarze w tym samym budynku co pracę, jakby co mam bliżej
I też idę jutro wreszcie do gina, może coś poradzi na moje prawie co miesięczne grzyby no i na to rwanie w prawym boku :/ Jak myślicie, może się coś stać jak sie będzie tak ciągle brało jakieś Macmirory czy inne Nystatyny czy można tak całą ciążę?
buziaczek1
siemka moge sie wbic w gadke?? tak tilko chcielam sie przywitac i sie pochwalic ze kupilam w kuncu te botki o ktorych sie niedawno rozpisywalam i polecam strasznie wygodne i niedrogie i plaszczyk zimowy tez zachaczylam super ciazowy ale taki elegancki zaraz pokaze co sadzicie? tylko moje sa szare a plaszcyk tez taki szarawy o taki strasznie wygodny!! i taki w sam raz na nasz domek!!!
reklama
pestusia
buziaczek - mów tylko gdzie kupiłaś ten płaszczyk, ile kosztował (i czemu tak drogo hehe) i czy jest ocieplany jakoś? jest naprawdę bardzo bardzo ładny, a ja właśnie zaczęłam polować na coś podobnego:>