reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

Martus ale to naprawde nie ma znaczenia czy my szprychy czy nie,moja psiapsiołka jest tez dosc duza i jest super zadowolona np z Freya,musisz tylko patrzec zeby obwod był szeroki i zapinany na conajmniej trzy rzadki haftek ale nie ''w zdłoz a w szerz''.No ale wiem ze kazdy zna siebie najlepiej;)

reklama
nie nadążam za wami :D

witam i miłego dnia życzę wszystkim mój jakiś taki ...senny bardzo... z samego rana pognałam na badania a jutro do pana G ;)

Pastelka, Wiktorek jako prawdziwy przedszkolak cudny:tak::cool::-) - u nas pasowanie jest 26-go, dzieci mają mieć na głowach birety (takie jak w USA) i dostaną rożki obfitości ze słodyczami:tak:.
u nas dostali czerwone czapki, bo to niby miały byc krasnaludki ;)
ogolnie był chaos, przyszło za dużo ludzi, bo oprócz rodziców byli i dziadkowie i miejsc braklo, było duszno i ciasno... to pierwsze "przedstawienie" maluszkow, dzieci grzecznie stały i spiewały tylko 2 chłopcow ryczało. Na pamiątkę byl dyplom, kredki i malowanka. A potem poczęstunek.

edit
Scarletka- yyy jak to nic? Chyba nie ubiorą ich w spódniczki z bambusa :O ???

u nas dostali czerwone czapki, bo to niby miały byc krasnaludki ;)
ogolnie był chaos, przyszło za dużo ludzi, bo oprócz rodziców byli i dziadkowie i miejsc braklo, było duszno i ciasno... to pierwsze "przedstawienie" maluszkow, dzieci grzecznie stały i spiewały tylko 2 chłopcow ryczało. Na pamiątkę byl dyplom, kredki i malowanka. A potem poczęstunek.

edit
Scarletka- yyy jak to nic? Chyba nie ubiorą ich w spódniczki z bambusa :O ???

hahahaha no właśnie się zastanawiam, co tam wykombinowali:D spódniczki z bambusa? będzie zabawnie;)

Nie wiem czy kojarzycie taka piosenkarke, Lilly Allen. Wlasnie na jakims portalu wyczytalam, ze stracila dziecko w 6 miesiacu i teraz walczy o zycie, poniewaz ma sepse...
Jenyyyyy...

Bambusowe spodniczki :-) Hahahaahaha :)

Nie wiem czy kojarzycie taka piosenkarke, Lilly Allen. Wlasnie na jakims portalu wyczytalam, ze stracila dziecko w 6 miesiacu i teraz walczy o zycie, poniewaz ma sepse...
Jenyyyyy...

Jakos w tamtym tygodniu wlasnie to wyczytalam. Tez bylam w szoku, ze w 6tym miesiacu jej sie to przydarzylo! :/ Nic nie pisali, ze ma sepse... Ale widocznie to bylo przyczyna utraty dziecka :( Juz drugi raz traci ciaze... Mama nadzieje, ze wydobrzeje, bo nawet ja lubie :)

reklama
:rofl2:ajćććć Pastela ale słodziak z Twojego syneczka :)))) Scaletko koniecznie bedziemy czekac na foteczki z Twojego skarba pasowania :)))) Macie już takie duże kochane dzieciaczki a moj M tyle zwlekał hehe ;))))

Truskaweczka czekamy na wieści od gina ;) Zjedz kochana czekolade może pobudzi ten senny dzień ;)));-)

Do góry