reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

nio ja juz nie mialam za bardzo wyjscia bo zima tu do uk idzie 5 st na zewnatrz a ja w moj zimowy plaszczyk sie juz nieftety zapiac nie moglam.... nio i chcac noe chcac wyladowalam w sklepie o nazwie NEW LOOK (maja sklep internet to mozesz do pl zamowic) w uk za plasczcyk w £ zaplacilam w promocji £35 to jest jakies 120 zl wiec nie jest zle i ma taka pikowana podszewke ale jak mam byc szczera to na polska zime to bym nie polecala ja go kupilam bo tu nie ma az takich strasznych temp jak w pl a tam to sie nigdy w zimie nie wybieram z wiadomych zimowych powodow:p

reklama
ojjj no to faktycznie może być troszkę za mało ocieplany jak na PL...no nic, poszukam dalej:> ale dziękuję za informację :) i tak zobaczyłam, że idziemy buziaczku łeb w łeb jeśli chodzi o długość ciąży:> dokładnie te same dni:>

:laugh2:nio i juz mi czasami brzucholek przeszkadza zeby buty ubierac ale takie ok kostki to z polecenia marcjanek szukalam bo podobno dobre gdyby dozki zaczely puchnac:) narazie odpukac jest wszystko ok ale nawet jeftem zadowolona z zakupow i co najwazniejsze nic mnie nie cisnie w brzuch jak poprzednio! moj dzidius wlasnie sluchal guns'n'roses i sie rozbujal:) przy novebrer rain:):-D:-):laugh2: ale fajnie a jakies fajne pomysly na czapke szalik i rekawiczki? jak sie nastawiasz na macierzynski? jak sie dzidzius w pracy u mamusi sprawuje? wlasnie wyslalam ci zapr na facebook bo tak podejrzalam ze masz milo mi jestem ania:):laugh2:

Ostatnia edycja:
aha mam jeszcze takie pytanko jak dodalas siobie na bb link do swojego profilu na facebook?? bo ja nie wiem jak to zrobic a ti taki komputer master:)to moze mi pomozesz?

my już po imprezce w przedszkolu. Tym razem mój syn trzymał swoje teksty na wodzy;) nie powiedział nic śmiesznego, ale jego zachowanie od ostatniego mojego pobytu tam diametralnie się zmieniło. Tańczył, śpiewał z dziećmi aż miło było patrzeć:D a ta zagadka czemu spodni nie kazano przynieść, to dlatego, że przebrani byli za misie w jednakowe zielone, połyskujące spodnie,dziewczynki spódniczki. Fajowo, to wyglądało.

Scarlet- to super ze wszystko sie wam udało i synek grzeczny był;-)))) czekamy wiesz na co:tak::tak:
Buziaczek- sliczne te twoje zakupki:tak::-D no i za przyzwoite pieniążki

własnie zjadlam obiad i musiałam bym na jutro juz zupe ugotowac zabrac sie za porzadki w szafie z przyprawami bo mam mega bałagan:wściekła/y::wściekła/y:

a pozniej zgrac zdjecia i zaniesc babce do galerii co troszke kaski mi wpadnie:-D:-D

reklama
o jejka chyba tylko ja taka padnieta jestem że ledwo na ślepka patrze
jeszcze tylko18godzin i dowiem sie kto siedzi pod moim serduniem:)

Do góry