reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

Hej
Dziewczyny od paru dni dokucza mi głosne burczenie brzucha aż sama słysze , ciagle cos tam mi sie przelewa , odczuwacie cos takiego ? czy mam sie niepokoic ? nigdy na takie cos nie zwracałam uwagi ale teraz slysze naprawde glosno i czesto i nie na pusty rzoladek bo jadlam sniadanie ehh Kiedys wydawalo mi sie ze odczuwam jakies tam ruchy a teraz jakos nic nie odczowam .. juz sama nie wiem T.T

reklama
Mistres,ja sie nie spotkalam z takim czyms.
Ale tak na chlopski rozum sobie mysle, ze w sumie podczas ciazy wszystko tam sie kisi w bardzo malej przestrzeni to moze dlatego takie cos?Albo moze jest to spowodowane zmianami w przemianie materii?

Witam sie obiadkowo;-)
Własnie na kuchence pyrkocze gulasz i zaraz wstawie kasze;-) a potem moze jakies pranko sie zrobi...
Widze ze wcale nie zauwazyłyscie ze mnie wczoraj nie było:-(,miałam wizyte u kolezanki(dostałam od niej pare rzeczy dziecieco-porodowych bo ona rodziła w styczniu) i potem spacerek a po obiadku dwie krotkie fuchy;-)
Dzis pogoda pod zdechłym Azorkiem,masakra,zimno i ciemno i mrzy deszcz,blee
Ewi co do brata to znam taka sytuacje z autopsji,moja starsza siostra mieszka z moja mama i ciagle jest problem z tym zeby dokładała sie do czynszu i zycia a mama ma tylko tysiaka emerytury i połowa z tego idzie na opłaty ale przeciez siostra ma mnostwo innych ''wznych''rzeczy na głowie a nie pomoc mamie.Kiedys mieszkalismy razem z nimi we czworke na dwoch pokojach,to było okropne,wieczne kłotnie o pieniadze i wyjadanie z lodowki itd.Ja mysle ze sa to niestety typy niereformowalne i nawet z wiekiem im nie przechodzi(siostra ma 34lata) moze jak pojda na swoje to zmadrzeja.
Paulawitaj nowa marcoweczko,ja tez na 7marca mam termin,napisz cos wiecej o sobie.
Bosonozko choroba zawsze wybierze nie odpowiedni moment,jesli to zatoki to zrob to co radziłam Futrzaczkowi,umyj głowe z masazem i susz włosy nagrzewajac tez zatoki i głowe ciepłym strumieniem suszarki,zatoki lubia takie wygrzanie no i inhalacje z inhalolu,a na katar polecam sudafed tylko nie wiem czy w ciazy mozna,jesli to angina to moja laryngolog poleca okłady na szyje,posmarowac grybo tłustym kremem i na to ligline lub wate nasaczona spirytusem(ale nie salicylowym) i na to gruby szalik,naprawde pomaga.Zycze zdrowka.
a i jeszcze jedno ,moja siostra pare tygodni temu poleciała do Irlandi pod koniec choroby(zatoki i angina i po słuczce rowerowo samochodowej wiec miała kołnierz ortop.)) i nie narzekała na bol ale po powrocie rozchorowała sie jeszcze bardziej.

Hej Mamusie :)

ja dziś po przebudzeniu czułam się potwornie :eek:
Wyprawiłam męża do pracy i położyłam się spać.
Właśnie się obudziłam i czuję się już znacznie lepiej.

Wczoraj kupiliśmy komodę.
Mam nadzieję, że pomieścimy się w niej z rzeczami dla dwójki bąbli.
Teraz będziemy czaić się z łóżeczkami.

A jak Wy macie już wybrane mebelki? Pochwalcie cię :tak:

Mistres mi głośno (głośniej niż przed ciążą) burczy w brzuchu jak jestem głodna.
A ostatnio często się to zdarza :tak:

Witaj natpaula

Miałam badania na HIV, bezpłatnie w ramach programu Zdrowie, Mama i Ja.
Wydawało mi się, że to badanie jest obowiązkowe dla kobiet w ciąży.
A przynajmniej uważam, że tak powinno być.

Pinka liczymy na dwóch chłopaków albo na parkę, mam nadzieję, że dowiemy się już za 13 dni :)

Bosonóżka ech! jaka szkoda.Szukam bratniej duszy do chodzenia na spacery i na aqua aerobik. Chciałam się też zapisać do Puelli na zajęcia aktywne 9 miesięcy.
Planujesz powrót na Kabaty?

Witam nowe mamusie :)

Harszka nie denerwuj się na swojego mężczyznę, przecież (taj, jak ja mojego) kochasz K. między innymi za to jego złote serduszko (;) a że ma to skutki uboczne, no cóż.. trudno.. brałyśmy z dobrodziejstwem całego inwentarza ;))))

Ewi masz rację, że może z pozoru nie wyglądać, że zmiana to klimatu pomogła, ale na początku roku pojawiła mi się torbiel na prawym jajniku (na lewy zaleczyłam w ubiegłym roku tabsami) i ona pewnie trochę nam opóźniła zafasolkowanie. Ale jak się starasz dwa lata, to coś musiało w końcu pomóc ;))

Ps. Moja Julcia wczoraj rano sobie pobulgotała trochę i cisza od tamtej pory.. Mam nadzieję, że u niej tam w środeczku wszystko gra..
Chyba zaczynam schizować, bo wizyta u lekarza się zbliża ;p

hej dziewczyny .. jedna z was do nas napisała na majówki...

my też się zastanawiamy co dzieje się z poziomki..
ostatnio logowała się 29.09 i więcej nie wchodziła na bb:-(
nie wiemy co się z nią dzieje...
jedna z nas miała z nią kontakt na prv
ale właśnie po ostatnim jej logowaniu kontakt się urwał...

mamy tylko nadzieję że wszystko z nią ok...
może nie ma dostępu do neta albo wyjechała na jakiś urlop.... nie wiemy same i się o nią martwimy:-(

reklama
Do góry