reklama
ona1986
Fanka BB :)
Hello popołudniem....
Tulip maszzz 18 latek ?? jejku chciałam miec zawsze dzidzie w wieku 18 lat, nio ale nie wyszło... hehe i nie bede jednak nalezec do tych młodszych mam hehe
Ewi A na obiadek wszamałammm dzisiaj ogórkowąąąą ))):-) -- polecam )
Tulip maszzz 18 latek ?? jejku chciałam miec zawsze dzidzie w wieku 18 lat, nio ale nie wyszło... hehe i nie bede jednak nalezec do tych młodszych mam hehe
Ewi A na obiadek wszamałammm dzisiaj ogórkowąąąą ))):-) -- polecam )
ona1986
Harsharani
Ja mam 23 lata
A mi w grudniu stuknie 24, wiec jeszcze mam 23 hehe )))
milenka_1986
Zaangażowana w BB
Witajcie dziewczyny Bardzo dawno mnie nie bylo. Chyba cos ok 2 tygodni, a to wszystko przez ten slub i wesele, ale już jestem po wszystko wyszło tak jak powinno hihi z czego się bardzo cieszę. Jestem już szczęśliwą żonką Oczywiście nie ma niestety szans, żebym nadrobiła zaległosci w tym co pisałyscie przez czas, kiedy mnie nie było, ale nawiązując do ostatniego wątku to ja mam 24 latka tzn w grudniu będę miała
milenka_1986
Zaangażowana w BB
ona1986 ja mam 13-stego niby pechowy a Ty ?
Wpadam jak po ogień, żeby się zameldować. Nadrobię i pisać będę pewnie wieczorkiem.
Rano miałam USG no i... Fasol okazał się Fasoleczką-Gwiazdeczką. Szok maksymalny! Dopiero powoli zaczynam do siebie dochodzić. Dziewczyny,jak się wychowuje dziewczynki?! Cały plan, wszystkie wyobrażenia musimy sobie poprzestawiać w głowach. Jeszcze zanim w ciąży byłam, to zawsze jakoś wyobrażaliśmy sobie siebie z chłopaczyskiem. A tu zdziwienie...
W ramach reakcji poszokowych ustaliliśmy (w zasadzie M. ustalił i oznajmił):
- żadnych mdłych różów w pokoju
- szermierka zamiast piłki nożnej.
I tyle na razie wiemy ;-) M. pewnie już na allegro floretu szuka.
Zaraz po USG pędem pojechałam na spotkanie i dopiero do biura wpadłam. I nie wiem, za co się łapać! Na razie łapię się za brzuch, bo z głodu aż boli. To może się za kanapkę złapię? To jest myśl!
Buziaki i uciekam. Rozpiszę się później!
Rano miałam USG no i... Fasol okazał się Fasoleczką-Gwiazdeczką. Szok maksymalny! Dopiero powoli zaczynam do siebie dochodzić. Dziewczyny,jak się wychowuje dziewczynki?! Cały plan, wszystkie wyobrażenia musimy sobie poprzestawiać w głowach. Jeszcze zanim w ciąży byłam, to zawsze jakoś wyobrażaliśmy sobie siebie z chłopaczyskiem. A tu zdziwienie...
W ramach reakcji poszokowych ustaliliśmy (w zasadzie M. ustalił i oznajmił):
- żadnych mdłych różów w pokoju
- szermierka zamiast piłki nożnej.
I tyle na razie wiemy ;-) M. pewnie już na allegro floretu szuka.
Zaraz po USG pędem pojechałam na spotkanie i dopiero do biura wpadłam. I nie wiem, za co się łapać! Na razie łapię się za brzuch, bo z głodu aż boli. To może się za kanapkę złapię? To jest myśl!
Buziaki i uciekam. Rozpiszę się później!
reklama
justyna270284
Bosonóżka gratulacje córeczki. Dziewczynki są fajne i ile jest dla nich ciuszków. Ja to bym chyba cały czas przebierała księżniczkę. Potem pewnie dziecko by tylko w spodniach chodziło jak by je tak matka wymęczyła za młodu.
Milenka wszystkiego najlepszego. Możesz podzielić się swoimi doświadczeniami z koleżankami ,które mają ten dzień przed sobą. Prawda,że jak przychodzi co do czego to nie ma czasu na stresowanie się.
Ona ja wczoraj miałam ogórkową. Pyszna była. A dziś pomidorowa. Mój mąż urodził się 13 listopada ale chyba nie jest jakiś pechowy z tego powodu.
a co do wieku to ja mam 26. Kurcze czyli jak czytam wasze posty to stara będzie ze mnie matka.
Milenka wszystkiego najlepszego. Możesz podzielić się swoimi doświadczeniami z koleżankami ,które mają ten dzień przed sobą. Prawda,że jak przychodzi co do czego to nie ma czasu na stresowanie się.
Ona ja wczoraj miałam ogórkową. Pyszna była. A dziś pomidorowa. Mój mąż urodził się 13 listopada ale chyba nie jest jakiś pechowy z tego powodu.
a co do wieku to ja mam 26. Kurcze czyli jak czytam wasze posty to stara będzie ze mnie matka.