reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Maruda jak byłam mała to byłam w Tarnowskich Górach. Mój ojciec był tam na bazie lotniczej i ja z mamą siedziałyśmy tam sporą część wakacji. Ale nic nie pamiętam... Mama tylko opowiada czasami jak mnie dwóch 10latków zabrało na spacer po lesie i wrócili po 6h a ona mało co zawało nie dostała a ja miałam wtedy 4;)
Dobrze, że nic złego Ci się nie stało.. Moja siostra to w okolicach - jak była u babci to została porwana.. Ale na szczęście porywacz jakiś byle jaki był - bo nie zniósł jej płaczu i odstawił się spowrotem.. bez żadnego uszczerbku na zdrowiu!!! Też miała 4 lata!!

A ja mam 28 latek..
Ale WY w większości młodziutkie :-) Super!! Ja też zawsze marzyłam być młodą mamą.. no ale będę taką w średnim wieku.. :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Haras tak to byla nokia i nic jej nie bylo wysuszylismy suszarka i dzialala:)przyznam ze te telefony sa wytrzymale juz nie jedno przeszly i zyja:p chociaz jak ugotowalam ja w herbacie to niestety nie przezyla ale moze to juz i ze starosci:)

Evi eh skad ja to znam tez tak mam jak wraca i opowiada mi rozne rzeczy a ja co mam mu powiedziec?ze fajnie siedzi sie w domu?albo co dzis nowego wyczytalam w necie wiec zaraz rozne mysli w glowie mam..

dzisiaj robie salatke z makaronem juz nawet zaczelam ale musze wyruszyc do sklepu po malutki makaronik czyli do tesco bo tam jest i tani przy okazji:)juz mam na nia chrapke hehe:p

ja jeszcze nie mam :)

Dzięki Maruda - nie zdawałam sobie sprawy, że w wieku 28 lat jestem w średnim wieku.. :ppppppppppppp
Przepraszam, nie chciałam nikogo urazić!!! :zawstydzona/y: Ale nie powiem - jakoś podobają mi się historie gdzie kobiety zostają babciami wieku 38 lat ;-) Ja nie mam na to raczej szans - ale liczę, że i tak moje dziecię weźmie się szybciej do roboty niż jego mama i tata :sorry:
No to ja na dzisiaj chyba zmykam powoli.. trzeba się psychicznie nastawić do wyjścia z pracy :-D Jeszcze tylko dwa dni - ale bez kierownika i jego zastępcy bo w delegacji są HEHEHE to się będzie działo.. ;-)

Witam lasencje. Wczoraj obskoczyłam 3 cmentarze a dziś latam i nie mam czasu na nic:no: - jak miałam zastój w klientach do odszkodowań to teraz nie wyrabiam z terminami:-p:tak::tak::cool:.
Doczytałam tylko pytanie o wiek - u mnie po nicku łatwo zgadnąć - czyli ja do weteranek się zaliczam;-):tak::-D:-D.
Miłego i słonecznego popołudnia Marcjanki:-).

Migotka, Harsharani dobrze mówi. Sprawdź sobie na jakim etapie cyklu byś teraz była, gdyby nie ciąża. Często zdarza się plamienie w dniach, kiedy miałby wystąpić okres.

A mnie właśnie przed chwilą kadrowa oznajmiła, że od początku października mam zapewnioną przez firmę opiekę medyczną w Medicoverze. Na tą okoliczność postanowiłam od razu to wykorzystać i umówić się na USG - to które zaplanowałam na czwartek to nie jest planowe, połówkowe, tylko takie w ramach zielonego światła na wylot do Chin. Z mojego prywatnego gina nie zamierzam rezygnować, ale skoro może udałoby mi się chociaż 250 zł oszczędzić na USG, to dobre i to.
Ale żeby nie było za łatwo - najpierw muszę dostać skierowanie na to USG i na chybcika umówiłam się na wieczór do przypadkowej ginki z wolnym terminem. Nie cierpię chodzić do kobiet, ale co tam! Może się dzięki temu uda zaliczyć to USG w ramach abonamentu. Pobiję wszelki rekord w tym tygodniu - 2 wizyty + USG :-)

Hej Bosonozka- witam w klubie badajacych sie na koszt Medicovera- Jak chcesz pisz na priva w ktom centrum chcesz sie leczyc- to ci skomentuje kilku lerzy- przez wielu juz przebrnelam ze wzgledu na moje czeste podroze. PS w szpitalu Medicovera maja fajne USG

Laseczki- a propos wieku to ja mam 18 lat- tylko kurde mi sie w papierach pomylili i 30 wpisali :/ ( wiek mam pewnie po mamie- ona miala 18 lat dopoki moja starsza siostra nieosiagnela pelnoletnosci- potem musiala na 21 podwyzszyc) ;-)

reklama
Do góry