reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Milutek, Futrzaczek, Aneta9981 - dużo, dużo zdrówka:-) zdrowiejcie dziewczyny:tak:
Scarletka - mnie też wczoraj wieczorem dopadł dół, ale teraz już jest lepiej:tak: Ahh te hormony...

reklama
Witam i ja...

Cliford, Ona przeszło mi od was z tym mężem. Wczoraj miałam jakąś jazdę nie wiem dlaczego i po co... Jakby cos we mnie wstąpiło... Wrócił z tej konferencji podekscytowany i opowiada co sie dowiedział, co robił, co jadł itd. a ja co mu miałam opowiadać jak ja tylko w domu siedzę:( i od tego się zaczeło...

Maruda jak byłam mała to byłam w Tarnowskich Górach. Mój ojciec był tam na bazie lotniczej i ja z mamą siedziałyśmy tam sporą część wakacji. Ale nic nie pamiętam... Mama tylko opowiada czasami jak mnie dwóch 10latków zabrało na spacer po lesie i wrócili po 6h a ona mało co zawało nie dostała a ja miałam wtedy 4;)

Justynka moja firma jest bardzo mała dlatego już zus mnie przejął i muszę czekać cierpliwie...

przeszło mi od was z tym mężem. Wczoraj miałam jakąś jazdę nie wiem dlaczego i po co... Jakby cos we mnie wstąpiło... Wrócił z tej konferencji podekscytowany i opowiada co sie dowiedział, co robił, co jadł itd. a ja co mu miałam opowiadać jak ja tylko w domu siedzę:( i od tego się zaczeło...

no jakbym siebie widziała hahahahaha ależ jesteśmy przeczulone i delikatne.
mój mi dzisiaj wyjechał z pytaniem, czy muszę tak wszystko brać do siebie? a ja na to żeby się 100 razy zastanowi zanim mnie spróbuje wkurzyć, bo potem przeżywam to tydzień

reklama
Do góry