reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Hello popołudniem....

Tulip maszzz 18 latek ?? jejku chciałam miec zawsze dzidzie w wieku 18 lat, nio ale nie wyszło... hehe i nie bede jednak nalezec do tych młodszych mam ;) hehe

Ewi A na obiadek wszamałammm dzisiaj ogórkowąąąą ;)))):-) -- polecam ;))

Witajcie dziewczyny :) Bardzo dawno mnie nie bylo. Chyba cos ok 2 tygodni, a to wszystko przez ten slub i wesele, ale już jestem po :) wszystko wyszło tak jak powinno hihi z czego się bardzo cieszę. Jestem już szczęśliwą żonką :) Oczywiście nie ma niestety szans, żebym nadrobiła zaległosci w tym co pisałyscie przez czas, kiedy mnie nie było, ale nawiązując do ostatniego wątku to ja mam 24 latka tzn w grudniu będę miała :)

Wpadam jak po ogień, żeby się zameldować. Nadrobię i pisać będę pewnie wieczorkiem.

Rano miałam USG no i... Fasol okazał się Fasoleczką-Gwiazdeczką. Szok maksymalny! Dopiero powoli zaczynam do siebie dochodzić. Dziewczyny,jak się wychowuje dziewczynki?! Cały plan, wszystkie wyobrażenia musimy sobie poprzestawiać w głowach. Jeszcze zanim w ciąży byłam, to zawsze jakoś wyobrażaliśmy sobie siebie z chłopaczyskiem. A tu zdziwienie...
W ramach reakcji poszokowych ustaliliśmy (w zasadzie M. ustalił i oznajmił):
- żadnych mdłych różów w pokoju
- szermierka zamiast piłki nożnej.
I tyle na razie wiemy ;-) M. pewnie już na allegro floretu szuka.

Zaraz po USG pędem pojechałam na spotkanie i dopiero do biura wpadłam. I nie wiem, za co się łapać! Na razie łapię się za brzuch, bo z głodu aż boli. To może się za kanapkę złapię? To jest myśl!

Buziaki i uciekam. Rozpiszę się później!

reklama
Bosonóżka gratulacje córeczki. Dziewczynki są fajne i ile jest dla nich ciuszków. Ja to bym chyba cały czas przebierała księżniczkę. Potem pewnie dziecko by tylko w spodniach chodziło jak by je tak matka wymęczyła za młodu.

Milenka wszystkiego najlepszego. Możesz podzielić się swoimi doświadczeniami z koleżankami ,które mają ten dzień przed sobą. Prawda,że jak przychodzi co do czego to nie ma czasu na stresowanie się.

Ona ja wczoraj miałam ogórkową. Pyszna była. A dziś pomidorowa. Mój mąż urodził się 13 listopada ale chyba nie jest jakiś pechowy z tego powodu.
a co do wieku to ja mam 26. Kurcze czyli jak czytam wasze posty to stara będzie ze mnie matka.

Do góry