reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Hm .... jeśli mam się podzielić wrażeniami ze swojego ślubu i wesela to jedno co mogę powiedzieć, to że nie ma się czym stresować. To jest piękne wydarzenie i nie warto psuć go stresem:)
Jeśli chodzi o mnie, to ja jakoś za bardzo się nie stresowałam. Tylko troszkę przy wejściu do kościoła :) Za to mój mąż cały w nerwach był :)
Jak będę już miała fotki to napewno jakąś wstawię :) ogólnie jestem zadowolona. W sukni w ogóle brzuszka nie było widać :)

Bosonóżka gratulacje dziewczynki. Ja też bym chciała. w poniedziałek idę do lekarza, ale jeszcze się chyba płci nie dowiem, bo ginka powiedziała, że dopiero w 22 tygodniu ... a teraz bedzie dopiero 20 :)

Robię ogórkową bo się naczytałam;)

Ja też się urodziłam 13 i trochę mnie ten pech w życiu prześladuje... Ale ostatnio same dobre rzeczy dzieją się w moim życiu;)

No jestes juz spowrotem:-),jakies miałam dzisiaj żółwie tempo i długo mi zeszły te ''włosy'';-)
Widze ze dyskutujecie o wieku,a co jest po weterankach?bo ja mam lat 30,jak urodze to juz pewnie 31;-)
U mnie na obiad własnie sie robia nalesniki:-)
Bosa to ci niespodzianka;-),mimo wszystko gratuluje córuni:-)
Milenka świeza zonko:-) wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia;-)

Boska- ale jaja. dziewczynki sa fajne.

Wiecie- ale ja sie dziwie ze we wczesnej ciazy wierzylyscie lekarzom w informacje o plci. Slyszalam ze male dziewczynki potrafia miec wlasnie- rozbudowane te organy- ze latwo pomylic:)

a sportow dla dziewczynek jest mnostwo- slyszalam ze " siatkowka" jest najbardziej popularna ( ta co uprawiasz chodzac ze sklepu do domu)

Ja tak samo jak Evi ;) Futrzak przyznaj się starucho :p

no ja niby jeszcze mam 27:-D ale w grudniu już będę w tym srednim wieku 28 lat hehe... niedługo 30!!!!! OMG!!! NIE!!!!

bosa - haha:-D gratulacje dziewczynki:-D no to szok:-D ale takie rzeczy są do przewidzenia:-D hihi:-D ja już zapowiedziałam rodzinie i znajomym że jak będzie dziewczynka to ja nie chcę żadnych różów widzieć w prezentach :-) ale nie ma co wyprzedzać faktów...:-) hihi:-D no to macie "drakę" :-)

Ostatnia edycja:
Przepraszam, nie chciałam nikogo urazić!!! :zawstydzona/y: Ale nie powiem - jakoś podobają mi się historie gdzie kobiety zostają babciami wieku 38 lat ;-) Ja nie mam na to raczej szans - ale liczę, że i tak moje dziecię weźmie się szybciej do roboty niż jego mama i tata :sorry:
No to ja na dzisiaj chyba zmykam powoli.. trzeba się psychicznie nastawić do wyjścia z pracy :-D Jeszcze tylko dwa dni - ale bez kierownika i jego zastępcy bo w delegacji są HEHEHE to się będzie działo.. ;-)

Moja mama zostala babcia w wieku 38 lat :-D Ale to ona zaszalala, bo urodzilam sie gdy miala 18 lat. Ja mialam ponad 20 (i tak za wczesnie dla mnie).
Scarletka, w sumie mozemy podac sobie reke! Bo mamy 23 lata i 3letnich chlopcow :)

I juz pisze o co chodzi z wiekiem.
Wedlug mojego indyjskiego sprzedawcy, ktory dodatkowo jest wrozbita-horoskopista (hahahaha), kobiety, ktore maja 23 lata i ktorych ojciec urodzil sie w miesiacu nieparzystym, beda mialy w 2011 dziewczynki :-D
I generalnie poszlam po mleko, a nagadal mi takich rzeczy, ze szok :-)

reklama
czyli ja sie załapuje na dziewczynke ::::))))))
byłam dzisiaj z babcia na zakupach i wiecie co normlany ochraniacz na łóżeczko kosztuje ok50zł w normalnym sklepie a ja w ciucholandzie taki fajowy kupiłam za 1,88 i recznik z kapturkiem za 3 porzadnie je wypiore i beda jak znalazł w sumie to ja strasznie nie lubie już kupować w normalnych sklepach bo nie dosyc że te materiały pożal sie Boże to jeszcze te ceny a tak i ja uśmiechnieta i portfel pełen kupiłam jeszcze kilka ciuszków i kocyk z Kubusiem w sumie cała reklamówka za podajrze12zł:) a ciesze sie jak dziecko z cukierka

Do góry