Witajcie dziewczyny w te słoneczne bynajmniej u mnie popołudnie. Co z tego, że słoneczne, jak humorku mi brak. Wczoraj takiego doła załapałam, że eh .... buty na ślub za ciasne. Trzeba kupić nowe eh .. a nogi mi nie spuchły, więc nie wiem jak ja te buty kupowałam ;/ do tego ciągły stres, że w sukienkę się nie zmieszczę i nie da się jej przerobić jak zbyt dużo mi przybędzie kilogramow a już kilka przybyło a do głubu jeszcze meisiąc ... do tego mieszkanie z teściami po ślubie i ciśnięcie sie w jednym małym pokoiku. Teraz jeszcze we dwójke to ok, ale potem we troje to sobie nei wyobrażam. Do tego staż mi się kończy za miesiąc, a szanse na zatrudnienie raczej marne. Umowy najprawdopodobniej nie dostane, czyli rok conajmniej bez pracy będę siedziała, bo w ciąży mnei przecież nigdzie nei zatrudnią, a pieniążki z nieba nie będą leciały
Ale Was swoimi problemami troszkę przytłoczyłam ...
kasienka77 co do tego, ze piersi przestały Cie boleć to się nei martw. Mnie bolały do ósmego tygodnia, potem raptem przestały. Tez przestraszona poleciałam do lekarza, ale okazało się ze wszystko jest w najlepszym porządku. U Ciebie na pewno też tak będzie.
cliford ja też w sobotę będę balowała na weselu u kuzyna
bosonóżka jak przyjdą ciuszki to daj znać czy płaszczyk jest dobry jakościowo, bo bardzo mi się spodobał i też chętnie bym sobie taki kupiła, bo powoli wszystko robi się na mnie z lekka przyciasnawe ...