reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

futrzakowa, a co, szukasz jakiegoś? :-p nie oddam :laugh2:
nie mogę powiedzieć czy przystojny, bo ja świata poza moim mężczyzną nie widzę przecież ;-) ale brzydki na pewno nie jest :-p

no ja nie myślałam że mówisz o swoim mężczyźnie:-D tylko o jakimś "obcym" współlokatorze:-D hehe:-D zastanawiałabym się właśnie czy twój mężczyzna nie jest zazdrosny o niego:-D

milenka-
nie byłaś skrzyczana:-D tylko dawałaś fajne linki a tu na głównym one szybko zanikną :-) hihi:-) a suknia pierwsza klasa!

Ewi - kurde:-D jakbym nie miała męża i pasożytka to bym reflektowała:-D trzebabyło z 10 lat temu o tym mi powiedzieć a nie dopiero teraz:-D

Ostatnia edycja:
reklama
hahaha:-D

czy tez tak macie wśród swoich znajomych ... szczególnie młodych mam, że jak wspomnicie coś o forum (bo czasem coś wspomnę a to o dolegliwościach czy konkretnych przypadkach) to nagle słyszycie "gosh! nie czytaj żadnych forum, nie wolno w ciąży!...bo potem tylko głupoty w głowie i niepotrzebny stres" ... już nawet nie chce mi się spierać:-) bo że czasem głupoty w głowie:-D to norma:-D ale przecież wy jestescie wszystkie kochane i cudowne dziewczynki idzieki wam wszystko jest lżejsze:-) i miło słyszeć że nie jestem sama:-) jeszcze mało brakuje a wyznam wam miłość:-D

Jakbym słyszała całą moją rodzinę i wszystkich znajomych dookoła. Ciągle tylko mi powtarzaja, że za duzo forum czytam, a w internecie to nic dobrego
hehehe
ale ja i tak wiem swoje. kto mnie lepiej zrozumie niz wy?

Ewi82 tzn. mi powiedzieli, że mi przerobią na wiązanie i nie będzie to problemem ewentualnie jak to nei wystarczy to bokami tez mi poszerzą :) ale ja na zaś się już martwię co będzie jak to nei wystarczy :)

Harsharani oki już załapałam o co chodzi z linkami :)

ale lecicie z postami, czytam, czytam ale juz brak czasu na naskrobanie jakiegos wiekszego posta, bo akurat smaze mielone, gotuje pulpety i rozgladam sie za moim wszedobylskim dwulatkiem,ktory jak nie siedzi w lodowce to chce wyciagac sztucce z szuflady, albo krecic kurkami od kuchenki.A jak go chwile nie widac to znaczy ze szybko trzeba sprawdzic co wykombinowal :-D
mielismy zabezpieczenia na szafki w poprzednim mieszkaniu, po przeprowadzce stwierdzilismy ze juz duzy chlopak i nie bedziemy zakladac...... nie wiem czy dobrze zrobilismy ;-):-)

Harsharani nawet nie strasz z tym rozmiarem buta. Ja normalnie noszę 40-41. Czyżby pod koniec ciąży groziło mi ...43:szok:
Milenka1986 poszukaj jakiejś pracy dorywczej. Nie wiem jakie masz wykształcenie, ale może jakieś korepetycje wchodziłyby w grę, albo pomoc jakiemuś maluchowi w odrabianiu lekcji. Jest teraz na to duży popyt. Albo odbieranie jakiegoś dziecka z przedszkola i zajęcie się nim do powrotu rodziców. Zawsze jakiś grosz by wpadł.

AAAAAAAA!!!

Jaka ja jestem wściekła! Mąż miał dzisiaj kończyć pracę w Warszawie i jutro zacząć w Lublinie a tu mu dzisiaj szef mówi że go nie puści bo jest mu potrzebny i że jednak nie zgadza się na ugodę stron i chce go w Warszawie do końca okresu wypowiedzenia czyli jeszcze dwa tygodnie a nowy pracodawca mówi że musi zacząć pracę do końca tygodnia! A najgorsze z tego wszystkiego że wyprowadził się dzisiaj rano z mieszkania i zdał klucze wynajmującemu! Katastrofa! Nie wiem po co mu ten szef kłody pod nogi kładzie??? Niech go zjedzą myszy tak jak szewca!!! Albo jakieś wielkie tłuste nutrie!!!

Ewi, a twój mąż nie dostał wcześniej na pismie zgody na porozumienie stron?

Milenka nie przejmuj się bo jak wiązana to nie będzie problemu:) Przerobiłam to nie tak dawno i teraz się sama z siebie śmieję po co się tak stresowałam:)

Futrzakowa 10 lat temu to on miał 12 lat więc nie wiem czy byłabyś zainteresowana hehe a teraz to takie młode ciacho;) Jakby mój brat widział co ja tu wypisuje to by mnie dobrze prześwięcił:) Ale już zapowiedział że jak wraca to robi imprezkę więc dlatego chetnie go oddam hehehe

Fifronka nie dostał bo nie spodziewał się że będzie mu to potrzebne, żył tam w bardzo dobrych układach do czasu jak widać...

Futrzaczku trzebabyło do mnie wpasc wczoraj,były schabowszczaki z mizeria;-)
Fifi sprobuj w aptece,te z wodorostow to zagramaniczne byłe chyba ISLA sie nazywaja czy jakos tak,a te drugie to tez u nas sa normalnie w aptece.
Koncia ja tez zawsze na pierwszy ogien kupowałam jakiec homeopatyczne leki ale ostatnio jak prosiłam w aptece o cos na mdłosci to pani powiedziała ze sie zmieniły przepisy i niewolno im bez zalecenia lekarza sprzedawac homeopatycznych lekow.
Milenka a buty sa skorzane? jesli tak to posmaruj je od wewnatrz denaturatem i wypchaj gazetami powinny sie rozszerzyc albo zanies do szewca,tylko buty musza byc całe skorzane,w srodku i na zewnatrz.

reklama
ale ladna :)

Milenka, co do linkow to chodzi o takie 'do poczytania', bo one sie szybko gubia na glownym, a ty dosc fajne zawsze znajdujesz i szkoda zeby sie zakopaly pod postami.
Mi w ciazy urosly stopy z 36,5 do 39...ale to w poprzedniej...i w lato.

Jak ja bym chciała, żeby mi stópki urosły.... marzenie moje to mieć rozmiar 36 i żadnych problemów z kupieniem butków. Bo teraz to ja mam tak 33/34. 33 jak letnie sandałki, a 34 pozostałe rodzaje. I uwierzcie, ale naprawdę nie jest lekko.

Do góry