reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Och zaraz mnie szlag trafi:wściekła/y: miałam takiego ładnego ,długiego posta napisanego i uciekł mi internet,buuu i nie zdazyłam go skopiowac i teraz musze pisac wszystko od nowa:angry:
Fifi a probowałas płukac gardełko szałwia albo woda z sola? nie jest szkodliwe a działa.Jeszcze dobrze jest jesc lody ale tak pomalutku lizac,najlepiej w pierwszej dobie bólu.Zdrowiej szybciutko.:-)
Dzieki dziewczyny za podtrzymywanie mnie na duchu:-),zauwazyłam ze u mnie ten strach zawsze pojawia sie w połowie czasu miedzy jedna a druga wizyta u ginka:-(,no nic musze wytrzymac do 13wrzesnia.
Własnie robie obiadek,dzis bedzie bigos z cukini,wyszedł ogromny gar to sie czesc zamrozi i bedzie na ''ciezkie czasy'';-)
Magdzior przypomniałas mi ze mnie tez czeka cała szafa prasowania:szok:
No i u nas tez jednak nie pada,teraz wyszło słoneczko:-),przesyłam go troszke do tych co za nim tesknia:-)

reklama
Ola dziekuje na poczatku jak tylko sie zaczal bol to plukalam woda z sola i troche rumiankiem bo nie mam szalwi.A to mi podleczylo migdaly tylko ten bol zszedl troche nizej i dusi mnie tak w przelyku wiec to juz chyba nie pomoze.Zauwazylam ze mleko z czosnkiem wypite na noc duzo mi pomaga.Tylko wydaje mi sie ze to tak dlugo trwa.

Scarletka dolaczam sie do Ssabriny ja tez przesylam sloneczko.U mnie tez dzis ladna pogoda od wczoraj i tak fajnie cieplo.

To chyba w calym krolestwie dzisiaj ladnie bo nawet u mnie slonecznie :) W koncu!

wiecie co...szukam jakiejs farmy lub czegos podobnego,zeby sobie jechac na weekend... Tak, z miasta sie wyrwac...ale normalnie mnie taniej wyniesie weekend w londynie niz na angielskiej wsi! Kena babcia w sumie mieszka na wsi, ale sie do niej nie zwalimy bo kobiety na oczy nie widzialam i to kawal do niej....
Strasznie mi brakuje takiego ruchu, wolnej przestrzeni... Polowe mojego zycia spedzilam na lazeniu, szwedaniu,podrozowaniu i teraz jak w klatce zamknieta (bylam tez instruktorem harcerskim...I tak mi strasznie tego brakuje... az rozwazam dolaczenie do skautow tutejszych w moim wieku :p) Szczegolnie, ze co lato...to albo obozy, albo jakas opieka nad dzieciakami.... a to gory, a to jakies jeziora...a teraz nic.

AAAAAAAA!!!

Jaka ja jestem wściekła! Mąż miał dzisiaj kończyć pracę w Warszawie i jutro zacząć w Lublinie a tu mu dzisiaj szef mówi że go nie puści bo jest mu potrzebny i że jednak nie zgadza się na ugodę stron i chce go w Warszawie do końca okresu wypowiedzenia czyli jeszcze dwa tygodnie a nowy pracodawca mówi że musi zacząć pracę do końca tygodnia! A najgorsze z tego wszystkiego że wyprowadził się dzisiaj rano z mieszkania i zdał klucze wynajmującemu! Katastrofa! Nie wiem po co mu ten szef kłody pod nogi kładzie??? Niech go zjedzą myszy tak jak szewca!!! Albo jakieś wielkie tłuste nutrie!!!

AAAAAAAA!!!

Jaka ja jestem wściekła! Mąż miał dzisiaj kończyć pracę w Warszawie i jutro zacząć w Lublinie a tu mu dzisiaj szef mówi że go nie puści bo jest mu potrzebny i że jednak nie zgadza się na ugodę stron i chce go w Warszawie do końca okresu wypowiedzenia czyli jeszcze dwa tygodnie a nowy pracodawca mówi że musi zacząć pracę do końca tygodnia! A najgorsze z tego wszystkiego że wyprowadził się dzisiaj rano z mieszkania i zdał klucze wynajmującemu! Katastrofa! Nie wiem po co mu ten szef kłody pod nogi kładzie??? Niech go zjedzą myszy tak jak szewca!!! Albo jakieś wielkie tłuste nutrie!!!
Dziewczyny pisaly ze odpowiedniejsze beda szczury wiec szczury na szefa!!!!

Hej, produkujecie niemiłosierne ilości postów:tak::-D:-D.
Widziałam nową mamuśkę i to z moich okolic:tak: - witaj Justynko.
U mnie leje:crazy:, miasto rozkopane:angry:, przejechać się nie da:no::wściekła/y::wściekła/y:- dobrze że młodym do przedszkola wszystko wcześniej pokupowałam.
Mdli mnie ciągle i dopiero wieczorem odpuszcza - wczoraj na kolację 2 schaboszczaki pochłonęłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::szok::tak:.

Ewi, to chyba musi iść do jakiegoś wyrozumiałego lekarza po L4. Nowa praca ważniejsza. A może starczy jak przedstawi sytuację staremu szefowi? Nie ma gdzie mieszkać i jest potrzebny w nowej pracy. Sądzę, że "stary" zdaje sobie sprawę, że są legalne sposoby na nie stawienie się w pracy. Niech twój luby nie daje się wykorzystywać.

Marta podrzuciłabyś jednego schabowego do Świdnika;) też bym zjadła;)

Koncia tylko problem też w tym że nowy szef chce mieć na papierze że zakończył wszystko w starej pracy. Ryczeć mi się chce bo ja od miesiaca leżę plackiem sama i już od jutra miał być mąż a jak widać nie zapowiada się na to. Jutro mieliśmy iść razem na usg i planowałam małe zakupy po tak długim leżeniu, oczywiście jeśli mi lekarz pozwoli...

Ostatnia edycja:
reklama
Ewi no wiesz co ja to bym tego szefa hmmm moze mu jakas klatwe zesłac? a tak na powarznie to moze niech maz mu powie ze umowa ustna co do czego sie umowili wczesniej tez ma znaczenie i ze to jest bezprawne tak robic...
Fifi a sprobuj jeszcze jesc miod,tak normalnie łyzeczka,podobno łagodzi,no i moze musisz sie nawilzac od wewnatrz bo czasem taki bol to poprostu wysuszone sluzowki

Do góry