reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Witajcie o poranku

Słonecznie się dzień zaczyna ale wiaterek daje znać o sobie. Mam zamiar wybrać się na długi spacer na Łąki (takie mamy tu luksusy w Krakowie, że za 5 minut jestem na łąkach :-)),
ale Ciebie Bosa to chyba pogrzało - W PAŹDZIERNIKU Z GOŁYMI NOGAMI??! :szok:
JA CI DAM!!! - KATARU CHCESZ DOSTAĆ ŁOBUZIE??!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Migotka876 - napewno minie i będzie wszystko dobrze, tylko leż sobie spokojnie i nie stresuj się!! :tak:
Bosanózko - u mnie też małż robi zakupy - jest to bardziej kwestia ekonomiczna - bo raczej nie kupuje niczego z poza listy ;-) a ze mną pod tym względem trochę gorzej!!! :dry:

Ja po wczorajszej nocy mam już dość sikania :baffled: Może i to nie wiele dwa razy, ale i tak strasznie męczące jest potem zasypianie. Mnie moje dziecię jeszcze nie kopie - więc choć o tyle mam łatwiej.
Ale jakby nie było szykuje mi się udany dzień - bo mogłam pospać dłużej, przesiadki mi wszystkie spasowały - tylko przetrwać do wieczorka!!!
Miłego dnia!!!

Bosonóżka - Katjusza ma rację, ubieraj się cieplutko, bo przecież chora być nie chcesz:-)
U mnie dzisiaj wymiana okna w łazience, Panowie już się tłuką:tak:, a w przyszłym tygodniu remont łazieneczki:-) Na szczęście mój tata zgodził się nam pomóc, więc robocizna nie będzie droga:-) Ale już mnie przerażają sobotnie zakupy, a raczej wydawanie dużej ilości kasiorki:-(

Bosa Podziwiam cię, że śmigasz z gołymi stopami, ja bym nie dała rady. Odprowadzam synka do przedszkola w grubych skarpetach i prawie zimowej kurtce. wcale mi specjalnie ciepło nie jest. dołączam do dziewczyn z apelem o ubieranie, no chyba że chcesz L4 i buszować only po bb;)

migotka mini, minie dbaj tylko o siebie

katjuszka o jakich ty łąkach opowiadasz?tak myślę gdzie mamy te łąki..

magdzior łącze się z tobą w bólu, albo dla mnie przyjemności;) u nas tez przeróbki, remonty, wymiana mebli, ale na samą myśl mi się paszcza śmieje. chyba jestem nienormalna;)

jak nasze forumowe chorótkie dzieciaczki? anetka pastelka? mam nadzieję, że macie jeszcze siłę i cierpliwość do walki. Ja jak na razie zwalczyłam infekcję i wysłałam synka do przedszkola w dobrej formie. warto jednak czasem przetrzymać maluszka 1-2 w domku i wykurować.

Ostatnia edycja:
Witam Ciężarówki
Chandre mam! Wszytko mi lotto, wszystko mnie drażni ... ludzie też. Wczoraj posprzeczałam sie z Teściem ... potem z moim M. ... dziś rano z moją mamą ... CUDNIE!
IDE PRZESPAĆ TEN DZIEŃ!

Oby Wam humorki dopisywały!

Scarletka - ja też się cieszę, że remoncik i będzie ładnie:-) Tylko te wydatki i syf, którego nie chce mi się sprzątać mnie przerażają:-( W tym miesiącu mieliśmy jeszcze podłogę w małym pokoju zrobić i kupić łóżko dla dyżurującego przy dzidzi rodzica, ale trzeba będzie to przełożyć na listopad, bo finansowo nie wyrobimy:-(

Witam Ciężarówki
Chandre mam! Wszytko mi lotto, wszystko mnie drażni ... ludzie też. Wczoraj posprzeczałam sie z Teściem ... potem z moim M. ... dziś rano z moją mamą ... CUDNIE!
IDE PRZESPAĆ TEN DZIEŃ!

Oby Wam humorki dopisywały!

hihihihihi
jakbym o sobie czytała;) ja też tak często mam. ostatnio jednak dopadły mnie same dobre dni, a z m nawet kolejny miesiąc miodowy:)
buziaki, po spanku będzie lepiej

magdzior ja o kasie i syfie pomyślę jak już będzie po;) po co się mam teraz denerwować, teraz się tylko zajmuję podniecaniem hehehehe

Witam Mamusie! wczoraj padłam przy usypianiu Hanki i obudziłam się jak M. wrócił rano z pracy, zaliczyłam szybki prysznic bo wczoraj miałam Dzień Dziecka:-D i dalej nyny póki dziecko jeszcze spało:tak: a teraz zamiast sprzątać domowy syf, dosłownie jest bajzel na kółkach:tak: to czytam Was;-) a miałam dzisiaj sen - byłam na jakiś badaniach w szpitalu czekałam na lekarza a dzidzia tak się ruszała tak się wypinała, że widziałam przez skórę, że wypycha rączki i nóżki, a skóra na brzuchu to mi falowała, tak jak pod koniec ciąży:-)
trochę poczytam, jak dam radę to odpiszę a tymczasem miłego dnia życzę:-) ale rym:-D

reklama
dzieńdoberek dziewczynki!

migotko - dobrze ze wiadomo co ci jest więc teraz pozostaje tylko leżenie i ful relaksacja:-)

oluś
- jak tam katarek... bo u mnie ni ch***a nie przechodzi...a z jednej dziurki to z krwią leci... też sie stresuję o wyniki badań które muszę zrobić...bo katarek na pewno im ni epomoże...

lokata - chyba nie ma ciężaróweczki która nie miałaby takiego dnia w którym się ze wszystkimi pokłóci... w którym wszystko drażni

rudzik
- jakże mogłybysmy o tobie zapomnieć:-D kochana nasza rudziczka:-D

malinka
- a co tam u ciebie?:-D żyju? :-D

marita - ja mam wizytę u gina w przyszłą środę ale nie sądzę by mi powiedział co będę mieć:-) on chyba ma takie zasady bo wydaje mi się że już na ostatniej wizycie coś mu świtało ale powiedział że domniemywać nie będzie:-) no cóż...takie życie:-)

scarletka - jak zdrówko w domku?

Do góry