reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

jestem za moderowaniem tego...bo faktycznie...nie bylo mnie 2 dni a tu z 15 nowych tematów ... więc lepiej gdyby ktoś chciał mieć to pod kontrolą :-D

reklama
ola 3mam za was kciuki odpoczywaj:*

dobry pomysl z tym moderatorem:)

mnie nie bylo 3 dni a wy tak skrobiecie:)

dobrze ze w koncu deszcz spadl:)

A u mnie dzisiaj odmiennie słoneczko świeci jest cieplej niż ostatnio:-D aż chce się iść na spacerek :tak: dobra idę coś gotować bo chłop wróci głodny a ja jeszcze nic nie mam zrobione :-D a nawet nie mam planów na obiad co mi się chce :eek:
Miłego popołudnia wam życzę :-);-)

no to widzisz, przekazałyśmy ci pogodę, ale ja się z tego cieszę, troszkę ochłody nam się przyda.:tak:
ja za to dzisiaj wymyśliłam obiad, że m spadnie ze stołka jak mu zaserwuje, ale za mną chodzą dziwne rzeczy.mam nadzieję, że chociaż będzie miało to smak. zrobiłam krokiety z parówką, serem żółtym i keczupem :-D a do tego kapustka pekińska, jeszcze barszczyk dorobię. jak na to się patrzę, to ten mój obiad kupy się nie trzyma:zawstydzona/y:

Harsharani jako takiej choroby nerek nie mam. Po drugiej ciąży często oddawałam mocz, pierwsze usg nic nie wykazało a jak byłam parę miesięcy później to na prawej nerce był złóg 1cm, ale urolog powiedział mi wtedy, że może to byc tylko skupisko piasku i żeby dużo pic. Fakt, ja bardzo mało piłam, nie przywiązywałam do tego większej wagi no i teraz mam. W maju ten 1cm zamienił się w 6mm, ale na lewej pojawił się 3mm. No i teraz mam trzy. Ten 6mmm teraz jest 5mm, ale i 3mm i na lewej też 3mm. Niby to nie są duże, ale szsukam sposobu co by tu jeszcze jakimiś naturalnymi sposobami pozbyc się tego. Nigdy nie miałam problemu z nerkami, a Tobie co dolega ?
Scarletka jestem pewna, że obiad będzie pyszny:-) Czasami takie specyfiki są wyjątkowo dobre:tak:
Witam nowe mamusie!!!
Życzę Wam miłego dzionka :)

reklama
u mnie z obiadami ostatnio kiepsko, moj musi sobie jakos radzic bez ;-)dobrze, ze rozumie :)
ale dzis moze chociaz jakas zupke ugotuje, cobym i ja troche zjadla.Mojemu dorzuce jakiegos mieska lub kielbaski (do barszczu) i jakos to dzis bedzie.
A mama cos kolo 4 sierpnia chyba przyleci to mi meza troche podkarmi :-D

scarletka ser jak ser,ale z parowka to ja krokietow jeszcze nie jadlam :-D no ale co kobieta w ciazy smaki ma to trzeba jakos to przetrwac :-D smacznego zycze, a twojemu napewno smakowac bedzie.

Do góry