reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Dzisiaj lekarza nie ma. Nie forsuje sie i leze tylko w lozku.

Ale jeden plus ze jak cokolwiek zobacze niepokojacego to nie siadam od razu do komputera( jak kiedys) i nie czytam for na ktorym wszyscy pisza a to poronienie itd tylko siadam i pisze Wam, bo wiem ze Wy mnie podniesiecie na duchu a nie zalamiecie biedna kobitke:))

reklama
ola - to jest dobre podejście :-) ja kiedys wpisałam w googlach "bolesne miesiączkowanie" i doczytałam że grozi mi to śmiercią :-D to mnie nauczyło że w internecie trzeba umieć filtrować informacje a każdy przypadek jest indywidualny :-) i po to jesteśmy pod kontrolą ginków żeby oni nam wszystko powiedzieli:-) i rozwiali wszelkie wątpliwości. A co do plamień - to wiadomo nie od dziś że wiele kobiet plami we wczesnej ciąży a potem rodzą zdrowiutkie dzieciaczki :-)

Czesc dziewczyny. U mnie weekend troche przerazajacy...W piatek w nocy zobaczylam plamki krwi u mnie, wczoraj przy kaszlu straszne bole w bodbrzuszu tak jakby ktos pradem mnie piescil a dzisiaj znowu jakies niteczki krwi :((Wizyta u lekarza dopiero jutro a ja juz panikuje:(( Dalej barak jakich kolwiek wiekszych objawow ciazy...

Jeżeli nie możesz pójść do swojego gin to możesz o każdej porze dnia i nocy możesz pójść do szpitala i tam zrobią Ci potrzebne badania.
Brakiem objawów narazie się ciesz;-)

Racja, ze czytanie w internecie to najgorsze zajecie w takich chwilach wiec spokojnie dzisiaj poleze i poczekam na jutrzejsza wizyte. Dzieki dziewczyny!

futrzakowa skurczy kręgosłupa nie miałam, ale coś o wiele gorszego, drętwiała mi np połowa ciała kiedy dzidzia uciskała na nerwy, ból był taki że wyłam i chodziłam po ścianach

ja przy karmieniu piersią spalam już na brzuchu, ale wszystko w koło pływało w mleku:-D
co do czytana i brania do siebie każdej uwagi z netu, to też jak dziewczyny jestem sceptyczna, za dużo czytania to nie zdrowo

reklama
Witam was dziewczyny :-)
Tylko wczoraj mnie nie było a tu proszę mam lekturę do czytania:-D
ola4 3mam kciuki za Ciebie i Twoją fasolkę,nie denerwuj się,odpoczywaj a będzie wszystko dobrze,no i tak jak dziewczyny radzą w każdej chwili możesz iść do szpitala oni ci na pewno pomogą,zbadają:tak:
Ja to też lubie na brzuszku spać no ale te bolące cycole mi teraz nie pozwalają a ostatnio to więcej się przewracam z boku na bok niż śpię...
Ale się nam tematów po otwierało,nie bardzo wiedziałam które zacząć czytać a w których odpisywać PINKA25 Ty już wspomniałaś o porządkach w tematach i to jest dobre rozwiązanie bo do marca jak tak ich będzie przybywać to nas zasypie i zrobi się ogromny bałagan.Więc może to jest już czas żeby wybrać moderatora naszych marcóweczek??

Do góry