reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Dzisiaj lekarza nie ma. Nie forsuje sie i leze tylko w lozku.

Ale jeden plus ze jak cokolwiek zobacze niepokojacego to nie siadam od razu do komputera( jak kiedys) i nie czytam for na ktorym wszyscy pisza a to poronienie itd tylko siadam i pisze Wam, bo wiem ze Wy mnie podniesiecie na duchu a nie zalamiecie biedna kobitke:))

reklama
ola - to jest dobre podejście :-) ja kiedys wpisałam w googlach "bolesne miesiączkowanie" i doczytałam że grozi mi to śmiercią :-D to mnie nauczyło że w internecie trzeba umieć filtrować informacje a każdy przypadek jest indywidualny :-) i po to jesteśmy pod kontrolą ginków żeby oni nam wszystko powiedzieli:-) i rozwiali wszelkie wątpliwości. A co do plamień - to wiadomo nie od dziś że wiele kobiet plami we wczesnej ciąży a potem rodzą zdrowiutkie dzieciaczki :-)

Czesc dziewczyny. U mnie weekend troche przerazajacy...W piatek w nocy zobaczylam plamki krwi u mnie, wczoraj przy kaszlu straszne bole w bodbrzuszu tak jakby ktos pradem mnie piescil a dzisiaj znowu jakies niteczki krwi :((Wizyta u lekarza dopiero jutro a ja juz panikuje:(( Dalej barak jakich kolwiek wiekszych objawow ciazy...

Jeżeli nie możesz pójść do swojego gin to możesz o każdej porze dnia i nocy możesz pójść do szpitala i tam zrobią Ci potrzebne badania.
Brakiem objawów narazie się ciesz;-)

Racja, ze czytanie w internecie to najgorsze zajecie w takich chwilach wiec spokojnie dzisiaj poleze i poczekam na jutrzejsza wizyte. Dzieki dziewczyny!

futrzakowa skurczy kręgosłupa nie miałam, ale coś o wiele gorszego, drętwiała mi np połowa ciała kiedy dzidzia uciskała na nerwy, ból był taki że wyłam i chodziłam po ścianach

ja przy karmieniu piersią spalam już na brzuchu, ale wszystko w koło pływało w mleku:-D
co do czytana i brania do siebie każdej uwagi z netu, to też jak dziewczyny jestem sceptyczna, za dużo czytania to nie zdrowo

reklama
Witam was dziewczyny :-)
Tylko wczoraj mnie nie było a tu proszę mam lekturę do czytania:-D
ola4 3mam kciuki za Ciebie i Twoją fasolkę,nie denerwuj się,odpoczywaj a będzie wszystko dobrze,no i tak jak dziewczyny radzą w każdej chwili możesz iść do szpitala oni ci na pewno pomogą,zbadają:tak:
Ja to też lubie na brzuszku spać no ale te bolące cycole mi teraz nie pozwalają a ostatnio to więcej się przewracam z boku na bok niż śpię...
Ale się nam tematów po otwierało,nie bardzo wiedziałam które zacząć czytać a w których odpisywać PINKA25 Ty już wspomniałaś o porządkach w tematach i to jest dobre rozwiązanie bo do marca jak tak ich będzie przybywać to nas zasypie i zrobi się ogromny bałagan.Więc może to jest już czas żeby wybrać moderatora naszych marcóweczek??

Do góry