reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

dzień dobry kochane! ja wstałam, ale jestem tak zmęczona, że najchętniej poszłabym spać z powrotem:-)
synek buszuje od rana, ale muszę go wyręczać we wszystkim, bo krzyczy, że ma zepsutą nogę:-( wczoraj na działce ją nadwyrężył, ale po rozchodzeniu gonił kota, więc nie było tak źle, a dzisiaj od rana od początku okropnie narzeka:-( i nie chce chodzić

reklama
Staram się nie narzekać ... ale uwielbiam spać na brzuchu ...ale ten bolący biust :-( a potem będzie brzusio i też się nie da na nim spać :-D i jak ja to przeżyję ? :-D

no to mamy ten sam problem:-) ja na razie śpię, a poprzedniej ciąży spałam ile się dało, a potem zmęczenie brało górę i mogłam nawet na stojąco;-) poza tym na końcówce męczyła mnie bezsenność, różne skurcze, bóle rąk, nóg, kręgosłupa, cierpnięcie i więcej się przewierciłam niż spałam

scarletka tokso to nie tylko od kota mozna zlapac, ale tez np. od niemytych owocow czy warzyw. Zreszta od kota podobno nie tak latwo sie zarazic. Nie 'zaraza' on caly rok, poza tym najbardziej prawdopodobne by bylo gdybys czyscila jego kuwete bez rekawiczek ;)

joanka speranza witajcie na marcoweczkach :tak:

ehh,moj starszak wybral wlasnie platki ze sniadania reka a mleko ma gdzies.... standard
mial skaze bialkowa,praktycznie do 2r.z ,wczesniej jadl nutramigen normalnie,a jak skonczyl rok mleko odrzucil calkiem.Dopiero teraz cos tam uda mi sie mu wcisnac,ale to i tak nie zawsze.

Ja tez narazie spie na brzuchu, bo uwielbiam.zobaczymy jak dlugo mi sie uda :)

Czesc dziewczyny. U mnie weekend troche przerazajacy...W piatek w nocy zobaczylam plamki krwi u mnie, wczoraj przy kaszlu straszne bole w bodbrzuszu tak jakby ktos pradem mnie piescil a dzisiaj znowu jakies niteczki krwi :((Wizyta u lekarza dopiero jutro a ja juz panikuje:(( Dalej barak jakich kolwiek wiekszych objawow ciazy...

ola najlepiej by było jakbyś przyspieszyła wizytę i poszła dzisiaj, bo plamienia są zawsze niepokojącą oznaką
ruda ja wiem, że z ta toxo tak to wygląda, dlatego wam napisałam, że to było śmieszne, m z miotłą, jemu nie przetłumaczysz hahahaha kot to kot:-)

ola - bez paniki... jeśli się dziś nie uda do lekarza to jutro tez będzie dobrze :* na pewno! tylko postaraj się odprężyć i nie forsuj się.

Scarletka
- dobrze zrozumiałam że miałaś skurcze kręgosłupa? pytam bo wczoraj idę sobie (nic nie dźwigając i nic nie robiąc)a tu bach...mega skurcz w plecach ... boli do teraz ... i zastanawiam się co to takiego! dobrze jeśli mogłabym to zwalić na jakiś typowy objaw ciąży :-D

reklama
Do góry