reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Witaj alis83 :D A skąd jesteś?? Bo nie widać.. Na razie incognito, ale się rozkręci hihihihi ;)

Rosmerta nie dajcie się pokonać żadnemu choróbsku!! Duuuuuuuuużo siły życzę :*

A ja jak obiecałam, znikam o 15ej asasasasasa ;) Chyba na surowo zjem ten makaron z sosem hahaha taka jestem głodna ;)) See you later......

reklama
Woooooow mamy trzy nowe mamunie :-) witam Cat ballou,Anabell i Alis!! Rozgośćcie się wśród Nas..i mam nadzieję ,że nadążycie za tym tempem:-D

Milutek..bidulko Ty nasza, dbaj tamo siebie i swoje maleństwa !! Jesteśmy obok i wspieramy Cię !! Będzie dobrze!;-)
Futrzaku..no to cieszę się ,że już wyjaśniłam i jest jasne co i jak ;-) mam nadzieję tylko ,że wszystko będzie dobrze, bo bardzo się o to boję...:-:)baffled: a jeśli chodzi o usg 3d to na Twoim miejscu bym zaczekała do tego 20 tyg chyba ,że masz jakieś wolne pieniążki ale osobiście wolałabym je przeznaczyć na piękne śpiochy dla maleństwa ;-)
No i właśnie pilnuj tych naszych mam marcjanek!!!!!!!!:-)
Rosmerta..super ,że czujesz się lepiej, dobrze gdyby tak już pozostało :-)
Malinka..smacznego!!!!!!!!!!!!!!!!! I może lepiej ugotuj ten makaron co?? Tak, dla zdrowotności ;-)

Ostatnia edycja:
hej:)
eh co za pogoda mialam dzisiaj isc na badania bo pojutrze do gina ale w taki deszcz to mi sie tylka z domu ruszac nie chce wiec moze jutro pojde...

witam nowe marcoweczki:)

cliford zimno moze byc aby tylko nie padalo:)jutro juz musze isc bo glupio pojsc do lekarza bez badan:D hehe chociaz w sumie nie wiem czy mam isc 3 czy 13 bo lekarz kazal 13 a polozna 3 :p pewnie lekarz i tak nie bedzie pamietal wiec ide 3 bo konczy mi sie zwolnienie a 13 tez moge do niego wpasc jak bardzo bedzie chcial:p

Futrzak...aleś Ty dowcipna :-):-D ale z drugiej strony masz rację ..trzeba przyszykować dziewczynę na wstrząsy :tak:;-)
Cornelka...lepiej idź i zrób...a co do wizyty to tak jak mówisz nic nie szkodzi jak pójdziesz dwa razy ;-)

A co do badań, to są już wyniki...no i hemoglobina wygląda trochę anemicznie:baffled: no i mocz też mam nieciekawy ( chyba jest jakiś stan zapalny) więc zobaczymy co zaleci lekarz w dniu wizyty...hmmmmmmmmmmmmmmm.....:baffled::-( chyba się zmartwiłam:-(

reklama
Ale sypnęło nowymi Marcjankami! I znowu Warszawa!!! Witajcie dziewczyny!!! Będzie baby-boom jak nic! I ten mój Fasol biedny będzie miał przerąbane jak matka przy wybieraniu szkół, hihi.

Futrzakowa, proszę się z Clifforda nie śmiać, Clifford wcale sążnistych wpisów nie robi. Tylko skrupulatne ;-) Ja to się zawsze zastanawiam dziewczyny, a zwłaszcza Clifford, czy wy notatki robicie? Bo ja nie jestem w stanie tylu szczegółów zapamiętać, po 10 minutach czytania nie pamiętam, co chciałam której powiedzieć. Znaczy się pamiętam "co", ale nie pamiętam do której :-)

A ja jeszcze w pracy (a gdzie by indziej), w kościach łamie mnie jak diabli i na dodatek nie wzięłam ze sobą pojemniczka na soczewki, buuu! A po pracy mam wizytę u okulisty i muszę szkiełka zdjąć. Chyba małża zmobilizuję, żeby mi coś zakupił i przywiózł, bo mnie biedak odbiera dzisiaj. Po atropinie nie można prowadzić. Wykorzystuję go dzisiaj bez litości. Ale postaram się być ekstraaaa miła wieczorkiem :zawstydzona/y: :cool2:, to się odwdzięczę!

Do góry