reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

witajcie marcowe gaduły
milutek-ciąża bliźniacza jest bardziej wymagająca, leż grzecznie i trzymam kciuki

my wrócliliśmy z Miśkiem z rozpoczęcia roku - już II klasa, na szczęcie książki szkoła zamówiła i już stoja na półce w szkole
u mnie na obiad dziś były kurki w śmietania mniam. Mięsko jest bleee od poczatku ciąży. A po obiadku zjadłam sonie piekne duże zielonkawe śliwki. a Teraz trzeba łyknąć proch buuu

reklama
Witam również bardzo serdecznie :) Ja dla odmiany mam taki sma termin jak Cat Ballou 4.03 i postanowilysmy rodzic razem :DDDDD Trzymam kciuki za Nas wszystkie :)

wiedziałam, że jeszcze jakis temacik ominęłam dzisiaj...
MIĘSKO
Jak dla mnie pyyyychotka. Jestem strasznie mięsożerna. Nie przepadam tylko za kurczakiem i na początku ciąży odrzucało mnie od wędlin. teraz już wszystko znowu zjem. nie wyobrażam sobie życia bez mięska :)

Fifronka szczerze zazdroszczę ;)

Witam nowe marcjanki Anabell i Cat Ballou - macie termin dwa dni po mnie, więc zobaczymy która tak naprawdę pójdzie na pierwszy ogień ;)

Witam

walczymy w domu z infekcjami, najpierw moje dziecko, teraz mąz lezy. Koło mnie tez cos sie kreci, ale daje rade i sie nie poddam choróbsku. Przez ten katar moje dziecko nie mogło pójśc do przedszkola- a w tym roku debiut, był na dniach adaptacyjnych, no ale dzisiaj wolałam go zatrzymac jeszcze w domu, żeby wydobrzał do konca i nie rozlozyl sie jeszcze bardziej.

Chyba (odpukać!) mijaja mi juz mdłosci:happy2:, dzisiaj czuje sie juz naprawdę rewelacyjnie w porównaniu do ostatnich tygodni. Nie jest jeszcze na 100% rewelacyjnie, no ale ulga juz jest. I apetyt mi sie poszerzył: juz nie jem tylko bułek z żółtym serem i ketchupem:sorry2:

zycze wsyztski dobrego samopoczucia i słoneczka duużo!!!:tak:

reklama
Do góry