Clifford, cytaty otwierasz w nowych kartach?
Aaaa - i muszę się pochwalić! Kupiłam dzisiaj bilety na koniec listopada do UK! Już wiem, kiedy kupuję wyprawkę!!! Jak wpadnę z psiapsiółą w shopping-spree to... No jeszcze nie wiem co, ale karta będzie pewnie tylko piii piii piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip robić :-)
A swoją drogą - nawet zielonego pojęcia nie mam, ile powinnam sobie kasy przeznaczyć. No najzieleńszego normalnie! A ja tak lubię mieć wszystko zaplanowane :-(
Bosonozka, zapraszam na kawe ;-) I moge Ci pomoc z wydatkami bo orientuje sie w cenach i sklepach.
Dziewczyny!
AAaaaaaaaaaaaaaaa!
Tesciowie i siostra K. 'juz' wiedza o ciazy.
Mama K. miala od nas 3 kartki. Pierwsza normalna urodzinowa od nas, druga od Olafa, a trzecia, taka mniejsza... Miala na przodzie usg i w ogole...Odbajerzona. No nic.
Rano Olo je sniadanie ze mna...a tu wchodzi tesciowa z wielkim '?' na twarzy...i do mnie 'Really?!' no to ja z tego wszystkiego sie zaczelam trzasc... No i ani slowa nie umialam powiedziec tylko glowa pokiwalam.. Ona w ogole wielki banan na twarzy, baaaaaaardzo szczesliwa...
Tesc cos w garazu robil..Poszla do niego... I w smiech.
Bo na kartce napisalismy
'Dear Grandma,
Happy Brithday! Hope You're not too shocked to see me today. Have a nice day!
[PODPIS] ?
P.S. See You in march!'
(czyli: Droga Babciu, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Mam nadzieje, ze nie jestes zbyt zdziwiona widzac mnie. Zycze Ci milego dnia!
?
P.S. Do zobaczenia w marcu!)
No i z racji tego, ze siostra K. jest w ciazy..tesc zdziwiony...'ale w marcu? jak to...' Tesciowa mu kazala jeszcze raz spojrzec...i sie skapnal. Przyszedl do mnie z lzami w oczach i mnie przytulil...
Zaraz po tym przyjechala K. siostra... Z wielkim bukietem kwiatow dla tesciowej..i do mnie z tekstem, ze oni wiedzieli, bo sie polozna wygadala tydzien temu.... No i w ogole w smiech... I nawet ona mi pogratulowala...i w ogole zadowolona byla... ONA!
W wielkim szoku bylam.
Szczerze mowiac to nie moglam sobie wyobrazic lepszej reakcji i lepszego sposobu na to zeby poinformowac rodzine o tym.
No normalnie...super wyszlo!!!!!
Mam teraz super humor i w ogole fajowo