reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
cliford - nie zamartwiaj się:-) lekarz powie co i jak i będzie dobrze:-)

bosonóżka - ja się z nikogo nie śmieję:-D a już na pewno nie z kochanej clifordki:-) przyszły już ciuszki? :-D

Clifford, cytaty otwierasz w nowych kartach?

Aaaa - i muszę się pochwalić! Kupiłam dzisiaj bilety na koniec listopada do UK! Już wiem, kiedy kupuję wyprawkę!!! Jak wpadnę z psiapsiółą w shopping-spree to... No jeszcze nie wiem co, ale karta będzie pewnie tylko piii piii piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip robić :-)
A swoją drogą - nawet zielonego pojęcia nie mam, ile powinnam sobie kasy przeznaczyć. No najzieleńszego normalnie! A ja tak lubię mieć wszystko zaplanowane :-(

Cześć Babolki:)))

Postaram się później wpaść bo dziugam nosem w klawiature....
Widze że Was ciągle przybywa-SUPER!!!
Odkąd jestem w ciąży nie mam czasu na nic jak na złość bo wcześniej się nudziłam;D
Leje kolejny dzień ktłownia rozdłubana wrrrrrrrrrrr ZAŁAMKA!!
Jutro znowu do Wawy bo małża była o podwyższenie alimentów skarży. Mam nadzieje ze tym razem sprawa się odpędzie bo ostatnio dowiedzieliśmy się 15 min po czasie i 100zł na dojeździe w plecy:/

Clifford, cytaty otwierasz w nowych kartach?

Aaaa - i muszę się pochwalić! Kupiłam dzisiaj bilety na koniec listopada do UK! Już wiem, kiedy kupuję wyprawkę!!! Jak wpadnę z psiapsiółą w shopping-spree to... No jeszcze nie wiem co, ale karta będzie pewnie tylko piii piii piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip robić :-)
A swoją drogą - nawet zielonego pojęcia nie mam, ile powinnam sobie kasy przeznaczyć. No najzieleńszego normalnie! A ja tak lubię mieć wszystko zaplanowane :-(

można otworzyć notatnik i na bieżąco podczas czytania pisać odpowiedzi :-) przynajmniej ja tak czasem robię:-)

a co do twojego pojęcia ....a raczej jego braku....to witaj w klubie niewiedzących:-)

jejku...jak mi jelita/żołądek wariują... burczy non stop a przecież jadłam z 30min temu! bo pasożytek to raczej by jeszcze teraz i tak głośno nie puszczał bąków :-D

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny :) Czytałam u Was kilka stronek temu na temat zamieszania z suwaczkami i liczeniem tygodni. I sama się zaczęłam zastanawiać... bo ja mam na suwaczku bodajże 13 tygodni i 3 dni i uważam, ze jestem w 13 tygodniu (dokładnie że mam 13 tydzien i trzeci dzień, a od poniedziałku zaczynam 14-sty tydzien :), a niektóre dziewczyny na suwaczku mają 12 tygodni z haczykiem i też liczą to jako 13-sty tydzień, więc już nie wiem o co chodzi :p

Kurczaki dziewczyny ale macie dzisiaj tempo w pisaniu:-),co chciałam cos odpisac to tu juz kolejna strona do czytania:-)
Przedewszystkim witam nowe marcoweczki:-)
A u nas jest piekna pogoda i byłam na długim spacerze w lesie,spragnione słonca zapraszam do mnie:-)
Milutek trzymaj sie dzielnie,teraz jak juz jest postawiona diagnoza to poł sukcesu i bedzie coraz lepiej.:tak:
Futrzaczku i gdzie zapisałas sie na te usg?
no i nie pamietam co jeszcze chciałam napisac...:zawstydzona/y:

milenka - ty już jesteś w 14 tygodniu ciąży:-)

wyobraż sobie że jestes w ciąży dopiero 3 dni (oczywiście to niemożliwe przy tych szacunkach od OM ale teoretyzujmy:-) ) i wtedy co bys powiedziała? jestem w 0 tygodniu ciąży? czy może w 1? powiedziałabys że w pierwszym ...bo właśnie leci ci pierwszy tydzień...

więc ty masz już 13 tygodni za sobą...i teraz leci ci 14ty:-)

ola - do invicty ... ale ciągle się zastanawiam czy warto:-D ale mnie taaaak kuuuuuuuuuuuuuuuuusi:-D

Hm .... ale na usg robionym 16 sierpnia miałam wpisane 11 tyg i 0dni i ginka mowila, jedenasty tydzien zaczynamy :p Czyli z tego wynikałoby, że w poniedziałek zaczęłąm jednak trzynasty :)

reklama
Do góry