cliford
Fanka BB :)
Bosonóżka....kochana bo diabeł tkwi w szczegółach..;-) mam takie swoje sposoby i czaru maru ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Clifford, cytaty otwierasz w nowych kartach?
Aaaa - i muszę się pochwalić! Kupiłam dzisiaj bilety na koniec listopada do UK! Już wiem, kiedy kupuję wyprawkę!!! Jak wpadnę z psiapsiółą w shopping-spree to... No jeszcze nie wiem co, ale karta będzie pewnie tylko piii piii piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip robić :-)
A swoją drogą - nawet zielonego pojęcia nie mam, ile powinnam sobie kasy przeznaczyć. No najzieleńszego normalnie! A ja tak lubię mieć wszystko zaplanowane :-(
Hm .... ale na usg robionym 16 sierpnia miałam wpisane 11 tyg i 0dni i ginka mowila, jedenasty tydzien zaczynamy Czyli z tego wynikałoby, że w poniedziałek zaczęłąm jednak trzynasty