reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

no to ja w kwestii liczenia - robię to dokładnie tak jak Futrzeczek i wychodzi idealnie, bo termin mam na 15 a dzis drugi dzień 13 tygodnia :))))

a w kwestii usg - u mnie jeszcze będzie w poniedziałek wewnatrzpochwowe. tak mi lekarz zapowiedział, więc to chyba nie ma reguły. czytałam, że przez brzuch można od 12 tc, ale lekazr stweirdził, że wewnątrzpochwowe jest jeszcze w tym czasie dokładniejsze, a że ma byc genetyczne, to musi być dokładne. no i oczywiście zabieram K ze soba, bo jeszcze nie był i ta ciąża to taka abstrakcja trochę dla niego

Milutko trzymaj się mocno i trzymaj te swoje dwa małe Milutki. Trzymam kciuki, że by wszystko było dobrze. Mam do nich sentyment, bo sama jestem z bliźniąt.

Ostatnia edycja:
reklama
malina - ja nic na to nie powiem:-D bo u mnie wszystko zawsze regularnie co do 1 godziny:-D

cliford
- no własnie...bo niedziela to dla mnie dziwny dzień:-D ale juz wszystko jasne:-D trzymam kciuki:-) ja to się zastanawiam czy iść w pon na usg 3d - jestem zapisana...ale nie wiem czy warto wydawać kasę bo wiem że na 3d to po 20tyg babeczki chodzą:-D

agata - za mną od wczoraj tez mizeria chodzi:-) chodź od wczoraj wieczorem mam ochotę uwaga ...na... FASOLKĘ PO BRETOŃSKU :-D

milutek - ty nasz biedaku, trzymam kciuki! będzie dobrze! w końcu bliźniaki to nie przelewki...

Milutek, pewnie strasznie się nerwów najadłaś. Dobrze, że już najgorsze za tobą i dzieciątka mają się dobrze! Trzymam kciuki, żeby tak pozostało, a nawet się jeszcze polepszyło. :blink:

Agatko nie daj się, zademonstruj tym rozmemłanym szwedom polskiego uparciucha!! ;)

Milutek - tak jak piszesz, nie inaczej: musi być dobrze! I wiesz co?? I będzie!! Bo my tu wszystkie trzymamy za Waszą trójcę mocno kciuki :*

Futrzak a chcesz jeszcze później drugi raz iść?? Bo jak nie, to sobie może poszukaj w necie zdjęć USG 4D z Twojego tygodnia i tych starszych i zobacz, jak wolisz podglądać swojego malucha ;)

A mi na koniec dnia roboty dowalili :/ Kurde, ale i tak zwiewam dziś o 15ej!!!!

Milutek ja miałam to samo i lekarz powiedział że to krwiak wewnątrzmaciczny. Po miesiącu leżenia dzisiaj idę na usg i mam nadzieję że nie będzie tego krwiaka ani dziury po nim!!! Później napiszę co i jak...

Dzisiaj dzień nowych mamuś:-)
Witam Was serdecznie:happy:
U mnie były fryty z mielonym. Tak się najadłam, że chyba muszę poleżeć. W końcu muszę zbierać siłę na wieczór:-D

reklama
Do góry