reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Dziękuję Wam bardzo dziewczyny.
Scarletka, to powiedz swojej koleżance, że nastawienie przy in vitro to 99% sukcesu. Jeśli będzie negatywnie nastawiona, to jest brdzo duża szansa, że się nie powiedzie. Lekarze robią dużo, ale nie zrobią wszystkiego. Ja do obydwu prób podchodziłam z nastawieniem - jak nie, jak tak, uda sie na 100%. Nawet blogi założyłam zaczynając cały program i pisałam/piszę jakby to było jasne, że będzie dzidzia. No i jest :-D
86ruda, wypieki niesamowite. Ja nie mam totalnie cierpliwości do ciast, a torty to już w ogóle...
Witam nowe dziewczyny :-D
Pinka25 no mnie też dziś mdli okropnie, od rana, jak tylko oczy otworzyłam. Do tego ta pogoda, duchota i gorąc totalny, że jak około 20 wracaliśmy ze spaceru, to prawie zemdlałam w samochodzie. A podobno ma być jeszcze bardziej gorąco...

reklama
Dzień dobry, widzę ,że ja dzisiaj pierwsza. Spać nie mogę:baffled:, więc wstałam o 7.30 i zabrałam sie za gotowanie obiadu i porządki.

Witam nowe przyszłe mamusie :-)

Wczoraj załamałam się totalnie, przyplątała się do mnie jakaś infekcja:wściekła/y: ( grzybica chyba :-( ), zawsze miałam z tym problem, ale przez ostatnie 2 lata jakos mi się udało uniknąć , a tu proszę, początek ciąży i od razu mnie złapała :wściekła/y:
Czy ktoś mi coś poradzi, czy lekarz może mi coś na to dać, czy na początku ciąży lepiej nic nie brać. Poszperałam po necie i mam mętlik w głowie :no:

pozdrawiam i miłego dnia życzę

Dzień dobry dziewczyny. Ja juz jestem na nogach bo za oknem piekna pogoda wiec pora ruszyc w teren. Miłego dnia Wam życzę.Pozdrawiam

Witam wszystkiem mamusie z rana!!!

NINA25 Ja w poprzedniej ciazy plamilam cale 9 miesiecy!!! chyba nie bylo tygodnie w ktorym bym nie plamila, a Julka urodzila sie zdrowa jak ryba!!! Wydaje mi sie ze nie o wszystkie obiawy trzeba sie martwic i poprostu wszystko zalezy od organizmu!!

Tym razem mam jakies dziwne bole podbrzusza i strasznie twarde piersi, wydaje mi sie ze z Julka mialam takie duzo duzo pozniej!!!

A co do roznicy wieku to my tez chcielismy ok 3 latek, chociaz ja sie niemoglam zdecydowac i zrezygnowalam z tabletek dopiero poltora miesiaca temu i juz jestem w ciazy!!! to byl chyba jakis zloty traf:D:D

Oki zmykam pod prysznic bo jeszcze mala spi to moze cos zrobie w domku w tym czasie!!!
buziaki

Agnes2606 nie wiem jak w polsce bo nie przechodzilam tam ciazy ale wydaje mi sie ze musza miec jakies leki na infekcje w tak wczesnej ciazy!!! Zapytaj w aptece czy cos maja. A wiem ze infekcje sa strasznie uciazliwe!!!4

pozdrowienia i powodzenia!!

Hallo ciężarówki !;-)
Agnes wydaje mi się że Clotrimazol można stosować,ale nie jestem pewna!!!
Napsz jak Twoja córeczka zareagowała na wieść o rodzeństwie,moja na razie się cieszy,ale obawiam się że będzie bardzo zazdrosna...

Ja nie widziałam fotki z tortami( tylko x),ale na pewno był smaczny....

Mnie upały też wykańczaja,omal nie zemdlałam dziś w kościele.

agnes mnie jak swędziało w poprzedniej ciąży używałam clotrlimazol, ginek wyjaśnił, że nie jest szkodliwy, bo smarujemy go przecież zewnętrznie. na pewno nie zaszkodzi, a po co się męczyć

ja też ledwo żyję w te upały, zaraz jemy obiad i jedziemy odpoczywać na działkę. wczoraj wieczorem mnie złapał ciągnący ból brzuszka, że nie szło się wyprostować, od razu wzięłam 2 nospy i położyłam, na szczęście dzisiaj już dobrze.

Ostatnia edycja:
Witam was dziewczyny :-)
Witam wszystkie nowo przybyle marcóweczki :-Dnasze grono z dnia na dzien sie powieksza:-D
86ruda torcik extra,pomyslowosc no i masz raczke do torcikow :-D ja to lubie piec ale torty nigdy mi nie wychodzily:tak::-D
Agnes2606 moja siostra w ciazy miala grzybice i brala taki zel ale jak sie nazywal to nie pamietam :-( ale najlepiej skontaktowac sie z lekarzem on na pewno cos ci przepisze :tak::-)
Wspólczuje wam dziewczyny z tymi mdlosciami i innymi dolegliwosciami ja na szczescie nie mam zadnych takich meczacych dolegliwosci,ostatnio jedynie tylko co to po pracy mnie bolal brzuchol ale pewnie dlatego ze sie przemeczylam i na podnosilam troche za duzo:-(staram sie unikac ciezkich prac czasem ciezko jest zwlaszcza ze w pracy nikt nie wie o ciazy,boje sie im powiedziec zwlaszcza teraz mamy ciezko z praca,malo zamówien itd. no ale zobaczymy co nam czas przyniesie:-D
Super pogoda u mnie dzisiaj jest cieplutko,wieje wiaterek wiec nie bedzie sie tak czlowiek dzisiaj meczyl na dworze :-) wczoraj bylo tez swietnie ale bez wiaterku, ja i moj no i szwagier ktorego mam teraz na chacie w gosciach grilowalismy wczoraj i przyznam sie ze byl to mój pierwszy gril w tym roku dziewczyny :szok: wiecznie czasu nie mielismy :-D

Scarletko jeszcze tak niedawno pisałaś na lutówkach i bardzo się cieszę że ci się udało. 3mam mocno kciuki za twoje kolejne 8 m-cy, aby tym razem były szczęśliwe. Bedę cie tu odwiedzać:)

reklama
Dziewczyny, ja czuję się fatalnie. Cały dzień leżę w łóżku. Wieczorem idziemy do lekarza. Oby wszystko było dobrze...

- mim z Iskierką pod serduszkiem

Ostatnia edycja:
Do góry