No właśnie - prawidłowa interpretacja badań- te wady musiało byc widac na usg. Dlatego mnie tak mierzi wypisywanie "opini" o lekarzach, że sekwencja 3D trwała tylko kilka sek czy że filmik był za krótki albo że idziemy na 3D-4D by mieć pamiątkę zamiast wydac te 200 zł na naprawdę dobrego specjalistę od oceny wad wrodzonych u płodu które w większosci wykrywa sie w trybie 2D, ech życie. Szkoda, że tą twoja znajomą to życe tak doświadczyło.właśnie ta dziewczyna jak sie dowiedziała ze będę miec bliźniaki pow.z życzliwości zebym sobie zrobila badania genetyczne i nie żałowała na to kasy.
Ja mam pełną świadomość ze czlowiek jest tylko człowiekiem- nie moze byc nie omylny.
aga_cina łozysko nisko usytułowane to nie to samo co łozysko przodujące. ja ma nisko ułożone łozysko na przedniej ścianie ale do przodującego mu daleko, dlatego pewnie twoja dr nawet specjalinie o tym nie wspominała, opisała połozenie łożyska i tyle. A wskazaniem do cc jest lożysko przodujące potwierdzone w badaniu w 32-34 tyg.ciąży
Ostatnia edycja: