Produkujecie na potęgę, miałam do nadrobienia 12 stron i nie dam rady każdej z osobna odpisać
Fajnie, że wiele z nas ma już wybrane imiona, u nas córka miała być Julką, ale jak pokazała armatkę, to teraz nie wiemy :/
Poczekam 2tyg do kolejnego usg, żeby się upewnić, co do płci i wtedy wybierzemy imię i rzucimy się na zakupy
Daria będziemy trzymać za Was kciuki :* i za kompetencje lekarzy i położnych, które będą Wam towarzyszyć!!
Też sobie nie wyobrażam, żeby mi do szpitala rodzina przychodziła.. Mój eMek i Maleństwo będą całym moim światem!!
Jak rodziła siostra eM to wiem, że teściowie byli ją odwiedzić, a my pojechaliśmy jak wrócili do domu na chwilkę dosłownie, oboje zostaliśmy rodzicami chrzestnymi Nikodemka, więc chcieliśmy go zobaczyć, ale też nie mieliśmy zamiaru im przeszkadzać w tych pierwszych wspólnych dniach
Mam nadzieję, że moja dalsza rodzina i znajomi będą równie myślący
Agacinko zjadłaś wreszcie te naleśniki?? U nas były wczoraj na obiad, a dzisiaj załapaliśmy się u teściowej na kolację..
Olka mam nadzieję, że znajdziecie jakiegoś mechanika i autko ruszy :*
A teraz siedzimy i leniujemy po całym dniu latania, załatwiania papierków w UM i skłądaniu mebli, ja pozwoliłam sobie na pół paczki Jalapeno, a eM wsuwa pachnący popcorn
Czuję się teraz jak baryła
Maluch się wybrykał i daje mi wreszcie odsapnąć
Dzwoniłam dzisiaj też do szkoły rodzenia, zapisałam się na grudzień/styczeń z grupą lutówek, zajęcia raz w tygodniu o 18ej, kosztuje 290zł, będą ćwiczenia, spotkanie z pediatrą i wizyta na porodówce