reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

giza - złożyła wypowiedzenie zanim dowiedziałam się, że jestem w ciąży. "Zachorowałam" na 2 tygodnie na wypowiedzeniu a ostatniego dnia dowiedziałam się o Robalu więc mam ciągłość zwolnienia ;-)

Był już taki hardcore, że nie pomyślałam, żeby iść na wychowawczy ;-/ ale i tak fuksnęło mi się z ciągłością zwolnienia.

reklama
Witamy:-)

Ninja, gratuluje powtórnego zafasolkowania... to chyba będziesz rodziła w tym samym miesiącu co Ewa... na kiedy masz termin? no i świetnie, ze sytuacja w pracy nie będzie Cię stresowała w ciąży:tak:..
Niekat, nie ma to jak taka niania do dzieci w osobie siostrzenicy... dobrze, że są wakacje:tak:
Weronikaa, mam nadzieję, ze dzieciaczkom przeszła gorączka... zdrówka dla was:tak:
Giza, miłego nadrabiania zaległości... szczególnie tych towarzyskich...

Moje słoneczka odsypiają, a ja nadrabiam zaległości obiadowe... poza tym mam problem z tą pogoda, bo głowa mnie boli niemiłosiernie... niech w końcu wyjdzie trochę słonka, bo w tych 4-ech ścianach skisnę:crazy:
Miłego popołudnia kochane:-)

Ja znowu tak szybko bo zaczyna sie remontowy sajgon ale na tego posta nie da sie nie odpisac
ninja GRATULUJE ZAFASOLKOWANIA

tez juz bym chciala:zawstydzona/y:

wywołałam wilka z lasu:rofl2:

Ninja - gratulacje ogromne!!! oby szybko zleciały te 32 tygodnie :-)

Nela już ok, tzn. nie gorączkuje i ma apetyt, złapałam siuśki w poniedz. Pani w labie mi powiedziała że posiew poszedł do dalszej analizy czyli coś tam rośnie :-(
Za to Filip ma anginę, byłam wczoraj u Dr bo jakiś dziwny mi się wydawał (choć już nie gorączkował). Ma augumentin :crazy:

Ninja Gratulacje!!! Rośnijcie zdrowo:-):-)
My właśnie wróciliśmy z wakacji, ale czuję niedosyt, bo wróciliśmy tydzień wcześniej niż planowaliśmy. Wystraszyła nas pogoda:no:
Od powrotu walczyłam z okropną biegunką u mojego bąbla, a teraz jak widzę ma mega zatwardzenie - po prostu rewelacja:wściekła/y::wściekła/y: Dobrze, że chociaż na wyjeździe nie mieliśmy problemów zdrowotnych.
Mało tego weszliśmy w etap koszmarów nocnych i już dałam za wygraną i sypiam z Filipem. Wogóle to moje dziecko to jakoś mało sypia:crazy: Jak można iść spać po 23, a rano po 7 wstaje radosny jak skowronek i gotowy na kolejny dzień zbójowania?!?:szok:
Dobrej nocki kochane, zwijam się na nasz 90cm tapczan:-D:-D

Tęsknię już za tymi moimi łotrami. Mama mówi, że Mila też już bardzo tęskni. Dzieciaki dobrze sobie radzą i nie dokuczają za bardzo dziadkom.
Nie wiem, czy wiecie, że jedna z forumowiczek BB zginęła kilka dni temu w wypadku. Osierociła 2 synków. Była w ósmym miesiącu ciąży. Ech, siedzę i łez nie mogę opanować.
Po tej wiadomości chciałabym przytulić mocno Milę i Przemka :-:)-(

giza wiem o tym bo jest informacja ale tez była ona na wrzesnióweczkach 2010 z moją kolezanką (dentystką Oliwii) - straszne...Samuel, Marcelek zostali bez mamy i siostry a tata nieźle poturbowany:(

Ninja gratulacje, super że już Tymon będzie mieć rodzeństwo:tak:

Giza aż mi ciarki przeszły, a jutro czeka mnie długa podróż samochodem

Nic więcej nie napiszę bo okazało sie dzisiaj że moja szwagierka nie chce jechać z teściową i Basią do Rewala i na jej miejsce jadę jutro rano ja :-) oczywiście zabieram Ewkę, a ponieważ Ala już była z teściową tydzień w Kołobrzegu to teraz pojechała do cioci do Poznania dzisiaj i wróci za tydzień równo z nami.

reklama
Witam:-)

Siwona, Jola też budzi się w nocy z płaczem, czasem zasypia z nią (potem mam problem jak Justka jest głodna, to się budzę i nie wiem gdzie jestem, a potem pędzę do naszej sypialni na szamanko):tak:, ale najczęściej uspokajam i wychodzę... a Filipek sypia jeszcze w ciągu dnia, dzieci muszą jakoś odreagować wydarzenia z całego dnia, a chyba lepiej na 2 tury... tylko potem gorzej z zaśnięciem:baffled:
A jak tam się czujecie? wiadomo już kto mieszka w brzuszku?
Asiu, ciesze się, że troszkę wypoczniesz z dziewczynkami nad morzem... dobrej pogody i dużo słonka:-)

A my właśnie po grillu... Jolka sie wybiegała z siostrami i padła po 22... Justka za to zasnęła przy cycusiu po 22.30... Jutro wybieramy się do stolicy i Legionowa zapraszać na chrzest... a tu szykuje się niezłe ciepełko... a miałam nadzieję, ze będzie chłodniej... mam nadzieję, że damy radę:tak:

Miłej niedzieli kochane:-)

Do góry