reklama
MamaR
Fanka BB :)
To świetne wieści choć pewnie liczyłas na cos więcej przy takiej wysokiej becie. Kiedy następna wizyta ?Mam pęcherzyk w macicy, ok 2 mm. I na razie nic więcej. Nadal nie czuje że jestem w ciąży.![]()
Kurcze a beta taka piękna wysoka, myślałam że przy takiej becie to już coś konkretMam pęcherzyk w macicy, ok 2 mm. I na razie nic więcej. Nadal nie czuje że jestem w ciąży.![]()

Pamiętam te 19 lat temu, to pierwsze usg miałam jakoś w 13 tyg, potem jeszcze tylko dwa, ciąża stwierdzona testem i przez ginka palpacyjnie, cała ciążę właściwie morfo i mocz, glukoza i...właściwie tyle i ja byłam jakaś spokojniejsza

A ja dziewczyny coś czuję, że jestem po owulacji
dziś 14dc i na moje była w weekend, w niedzielę bolało podbrzusze, konkretnie prawy jajnik i wtedy też wstałam z mega bólem piersi, teraz już został bol piersi..tylko coś nie bardzo mi śluz pasował, no ale chyba sprawdzę sobie progesteron...czy ta owulacja w ogóle była.

Żołna
Za 2 tygodnie. W sumie na nic więcej się nie nastawiałam. Dziś dopiero 5+1 więc nie miało prawa być nic więcejTo świetne wieści choć pewnie liczyłas na cos więcej przy takiej wysokiej becie. Kiedy następna wizyta ?

MamaR
Szybko zleci ! Za dwa tygodnie to już serduszko pewnie będzieZa 2 tygodnie. W sumie na nic więcej się nie nastawiałam. Dziś dopiero 5+1 więc nie miało prawa być nic więcej![]()

Jotka_
Misiula jest wcześnieMam pęcherzyk w macicy, ok 2 mm. I na razie nic więcej. Nadal nie czuje że jestem w ciąży.![]()
LadyStrejser
Ciąża to ciągła walka z niecierpliwościąZa 2 tygodnie. W sumie na nic więcej się nie nastawiałam. Dziś dopiero 5+1 więc nie miało prawa być nic więcej![]()

LadyStrejser
Jak ja się cieszę,że dzisiaj będzie pełnia... Od 3 dni nie mogę spać
a jak już zasnę to mi się dziwne rzeczy śnią - np. że wypędzam z ogrodu wilka a ten się oddala a za chwile biegnie w moją stronę
Albo ,że mój mąż chciał iść do pubu dla swingersów
i inne takie absurdy - nie jestem jakąś czarownicą,tarota nie tasuje i słabo wierzę w horoskopy ale często mam takie dziwne akcje przed pełnią

Albo ,że mój mąż chciał iść do pubu dla swingersów

reklama
Chciałabym zobaczyć taka kreskę na innym teście
Dzień dobry....u nas miły początek dnia, najmłodszy syn chory, jutro miał mieć bal na który od tygodnia ma wymarzony strój policjanta
Próbuje się łaskawie do przychodni dodzwonić, a ja rano zbadałam proga żeby zobaczyć czy ta owulka była jak myślę i morfologie bo walczę z anemia

Dzień dobry....u nas miły początek dnia, najmłodszy syn chory, jutro miał mieć bal na który od tygodnia ma wymarzony strój policjanta

Próbuje się łaskawie do przychodni dodzwonić, a ja rano zbadałam proga żeby zobaczyć czy ta owulka była jak myślę i morfologie bo walczę z anemia