reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

reklama
Mam pęcherzyk w macicy, ok 2 mm. I na razie nic więcej. Nadal nie czuje że jestem w ciąży. 😵‍💫
Kurcze a beta taka piękna wysoka, myślałam że przy takiej becie to już coś konkret 🤔 ale jak to mówią, tylko spokoj nas uratuje 😊
Pamiętam te 19 lat temu, to pierwsze usg miałam jakoś w 13 tyg, potem jeszcze tylko dwa, ciąża stwierdzona testem i przez ginka palpacyjnie, cała ciążę właściwie morfo i mocz, glukoza i...właściwie tyle i ja byłam jakaś spokojniejsza 🫣

A ja dziewczyny coś czuję, że jestem po owulacji 🤷‍♀️ dziś 14dc i na moje była w weekend, w niedzielę bolało podbrzusze, konkretnie prawy jajnik i wtedy też wstałam z mega bólem piersi, teraz już został bol piersi..tylko coś nie bardzo mi śluz pasował, no ale chyba sprawdzę sobie progesteron...czy ta owulacja w ogóle była.

Jak ja się cieszę,że dzisiaj będzie pełnia... Od 3 dni nie mogę spać 🫣 a jak już zasnę to mi się dziwne rzeczy śnią - np. że wypędzam z ogrodu wilka a ten się oddala a za chwile biegnie w moją stronę 😵‍💫
Albo ,że mój mąż chciał iść do pubu dla swingersów 😆🤦🏻‍♀️ i inne takie absurdy - nie jestem jakąś czarownicą,tarota nie tasuje i słabo wierzę w horoskopy ale często mam takie dziwne akcje przed pełnią

reklama
Chciałabym zobaczyć taka kreskę na innym teście 🤐
Dzień dobry....u nas miły początek dnia, najmłodszy syn chory, jutro miał mieć bal na który od tygodnia ma wymarzony strój policjanta 😏
Próbuje się łaskawie do przychodni dodzwonić, a ja rano zbadałam proga żeby zobaczyć czy ta owulka była jak myślę i morfologie bo walczę z anemia 🤨
20250212_094519.jpg

Do góry