reklama
BędzieDziękuję że pytasz
Dziś idę do lekarza na pierwszą wizytę. Ogólnie to czuję się ok. Tylko się boje czy tym razem wszystko będzie dobrze.

Jotka_
Fanka BB :)
Bedzie ok! Musi być! Trzymam kciuki za wizyteDziękuję że pytasz
Dziś idę do lekarza na pierwszą wizytę. Ogólnie to czuję się ok. Tylko się boje czy tym razem wszystko będzie dobrze.

Nicky95
Rety ale mam zabiegany czas, nie mam kiedy wchodzić na forum. Dziwnie mi tak bez śledzenia owulacji i robienia testów 

Wszystko będzie dobrze ! Trzymam kciuki, daj znać po wizycieDziękuję że pytasz

MamaR
Kciuki zaciśnięteDziękuję że pytasz

Paula_i_dzieciaczki
Aktywna w BB
Żołna, kciuki za wizytę 
A mnie dopadła grypa
Odpuszczamy ten cykl w takim razie 

A mnie dopadła grypa

LadyStrejser
Hmmm bardzo długi ten Twój cykl... Może umów się do gina chociaż na teleporade?U mnie 38 DC i nadal brak okresu![]()
Motylkowa!
Ale skoro Ci progesteron rośnie, to mozna domniemywać że jesteś po owulacji i stąd wyrzut hormonów. Wiec stawiałabym że okres (jeśli przyjdzie) to dopiero za 9-12 dni, w zależności od długości Twojej fazy lutealnej….U mnie 38 DC i nadal brak okresu![]()
reklama
MamaR
Mam w czwartek teleporade. Mieliśmy omówić wyniki hormonów i AMH ale jak do jutra okres nie przyjdzie to ich nie zrobię bo muszę w drugim dniu cyklu. Już dawno powinnam ten okres dostac. Pewnie da mi leki na wywołanie. Brzuch mnie cały czas cmi jak po przetrenowaniu. Piersi mega wrażliwe. Zrobię jutro jeszcze raz progesteron by zobaczyć czy rośnie czy zmierza ku spadkowi.Hmmm bardzo długi ten Twój cykl... Może umów się do gina chociaż na teleporade?