reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

reklama
wtrącę się nie w swój wątek , ale używałam obu . Także szybko odpowiem i znikam . Jeżeli chodzi o pierwszy to jest spoko w użyciu ,dość śliski nic nie szczypie , ten drugi mnie lekko szczypał używałam kilka cykli , miałam biochem bez żelu , 2 biochem z żelem i teraz (narazie ) jest ciąża z tym drugim żelem czy on faktycznie pomógł nie wiem , ale jeżeli ktoś ma problem z nawilżeniem to lepiej używać takiego niż zwykłego bo ten nie zaszkodzi plemnikom a może pomóc a inny może powodować że będą miały trudniej się dostać ☺️ już uciekam ☺️
Aj nie musisz uciekać kobieto 🥰 nikt Cię nie ugryzie za to ,że się udzielasz :)

Dobry wieczor, mnie bolą tak piersi że oszaleje a to chyba żaden konkretny dzień cyklu 😆 no kurcze...dotknąć się nie mogę 😵‍💫 już sama nie wiem, niczego w głowie nie śledziłam to i owulacje czulam super, a teraz nie bardzo potrafię rozszyfrować 😏 czy była czy będzie, dlaczego bola piersi i ogólnie kosmos 🤯

Dobry wieczor, mnie bolą tak piersi że oszaleje a to chyba żaden konkretny dzień cyklu 😆 no kurcze...dotknąć się nie mogę 😵‍💫 już sama nie wiem, niczego w głowie nie śledziłam to i owulacje czulam super, a teraz nie bardzo potrafię rozszyfrować 😏 czy była czy będzie, dlaczego bola piersi i ogólnie kosmos 🤯
Mnie zawsze bola od owulacji i bol mija w dniu dostania okresu..

Mnie zawsze bola od owulacji i bol mija w dniu dostania okresu..
No właśnie a mnie jeśli już bolały to tak z 2 dni przed okresem...teraz zaczęły wczoraj od razu z grubej rury, mocno 😏 może to efekt owulki ale nie do końca śluz mi pasował, z kolei bolało podbrzusze, głównie czułam prawy jajnik, eh...

reklama
No właśnie a mnie jeśli już bolały to tak z 2 dni przed okresem...teraz zaczęły wczoraj od razu z grubej rury, mocno 😏 może to efekt owulki ale nie do końca śluz mi pasował, z kolei bolało podbrzusze, głównie czułam prawy jajnik, eh...
To może coś jest na rzeczy :) Oby. U mnie przy pierwszej ciąży pierwszym i jedynym objawem był właśnie ogromny bol piersi, że nie mogłam nawet ich delikatnie dotknąć..
Ale też przed pierwszą ciąża nigdy nie czułam bólu piersi po owulacji, dopiero przed okresem. Juz nie wspomne, ze praktycznie nigdy nie czulam owulacji, a teraz co cykl. Kobieta zmienna jest :)

reklama
Do góry