reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Niekat, a Marcel nie pije bebilonu pepti? Bo jeśli tak, to możesz mu je spokojnie podawać przy kłopotach brzuszkowych. Ale zwykłego modyfikowanego to już nie.
Weronikaa, biedny kicurek :-(
no własnie pije pepti... znaczy ze moge?? bo wydaje mi się że po nim tak znów zwymiotował i potem jeszcze ta biegunkowa kupa:-(dla ostrożności dawałam mu przez ostatnie trzy dni kaszkę na wodzie tylko:dry:niepotrzebnie??

reklama
Niekat, tak, na pepti nawet jest napisane jako jedno ze wskazań - biegunka. Jak z Przemkiem byłam w szpitalu na rota, to lekarka mówiła, że to jedyne mleko jakie można przy biegunce i wymiotach podawać. Ale przy wymiotach to lepiej po 30ml jednorazowo za to co gdzinę, czy nawet to pół, bo jest większa szansa, ze wszystko w brzuszku zostanie. Wtedy to nawet w nocy podawałm mu co godzinę trochę mleczka. I dobrze zagęściś trochę kleikiem ryżowym.

Niekat to poszalałas z córka;-):rofl2: zdrówka dla Marcelka:tak:
Weronika szkoda kotka:-(
Dusia a co tam u was?

U nas nie da rady poszlaec w sniegu bo jest go stanowczo za duzo:no::baffled: nasza drga dojazdowa jest ledwo przejezdna:baffled::dry:

Hello
Ja tak na chwile, bo jakoś nie mam weny:baffled:. W weekend mieliśmy gości, także miałam pracowity weekend;-). Było superowo, był brat z żoną i synkiem (3latka). Byłam w szoku, że dzieci tak pięknie się bawili. Jakby ich nie było :tak:. Siedzieliśmy do 4 nad ranem a dzieciaczki pięknie sobie spały:tak:.
Tosia praktycznie sama chodzi cały czas:-). Ale najpewniejsza jest w mieszkaniu:sorry2:.
No i spóźnione BUZIACZKI dla Rocznej Zuzi:-):-):-)!

No jesteśmy!
Dzięki za troskę.

Na razie napiszę Wam tyle, że udało mi się dodzwonić pod numer w ogłoszeniu Aniaslu i zapisałam Tymona na badania usg w Wawie, z fundacji Mc Donalda (o których pisała kiedyś Giza) :-)

ninja- a jak tam się dodzwoniłaś? Ja jak dzwoniłam to niestety poczta się włącza:-(i na kiedy jesteście zapisani?

Ostatnia edycja:
PM - jak dzwoniłam to od rana było info, że użytkownik prowadzi rozmowę i jak skończy to dostanę sms. No i tak do skutku.
Jesteśmy zapisanie na 16-ta 11.03 - może jak da radę to i Wy się na tą godzinę zapiszecie? :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry