no własnie pije pepti... znaczy ze moge?? bo wydaje mi się że po nim tak znów zwymiotował i potem jeszcze ta biegunkowa kupa:-(dla ostrożności dawałam mu przez ostatnie trzy dni kaszkę na wodzie tylkoniepotrzebnie??Niekat, a Marcel nie pije bebilonu pepti? Bo jeśli tak, to możesz mu je spokojnie podawać przy kłopotach brzuszkowych. Ale zwykłego modyfikowanego to już nie.
Weronikaa, biedny kicurek :-(
reklama
Niekat, tak, na pepti nawet jest napisane jako jedno ze wskazań - biegunka. Jak z Przemkiem byłam w szpitalu na rota, to lekarka mówiła, że to jedyne mleko jakie można przy biegunce i wymiotach podawać. Ale przy wymiotach to lepiej po 30ml jednorazowo za to co gdzinę, czy nawet to pół, bo jest większa szansa, ze wszystko w brzuszku zostanie. Wtedy to nawet w nocy podawałm mu co godzinę trochę mleczka. I dobrze zagęściś trochę kleikiem ryżowym.
Hello
Ja tak na chwile, bo jakoś nie mam weny. W weekend mieliśmy gości, także miałam pracowity weekend;-). Było superowo, był brat z żoną i synkiem (3latka). Byłam w szoku, że dzieci tak pięknie się bawili. Jakby ich nie było . Siedzieliśmy do 4 nad ranem a dzieciaczki pięknie sobie spały.
Tosia praktycznie sama chodzi cały czas:-). Ale najpewniejsza jest w mieszkaniu.
No i spóźnione BUZIACZKI dla Rocznej Zuzi:-):-):-)!
Ja tak na chwile, bo jakoś nie mam weny. W weekend mieliśmy gości, także miałam pracowity weekend;-). Było superowo, był brat z żoną i synkiem (3latka). Byłam w szoku, że dzieci tak pięknie się bawili. Jakby ich nie było . Siedzieliśmy do 4 nad ranem a dzieciaczki pięknie sobie spały.
Tosia praktycznie sama chodzi cały czas:-). Ale najpewniejsza jest w mieszkaniu.
No i spóźnione BUZIACZKI dla Rocznej Zuzi:-):-):-)!
ninjacorps
Marcóweczka 2008
No jesteśmy!
Dzięki za troskę.
Na razie napiszę Wam tyle, że udało mi się dodzwonić pod numer w ogłoszeniu Aniaslu i zapisałam Tymona na badania usg w Wawie, z fundacji Mc Donalda (o których pisała kiedyś Giza) :-)
Dzięki za troskę.
Na razie napiszę Wam tyle, że udało mi się dodzwonić pod numer w ogłoszeniu Aniaslu i zapisałam Tymona na badania usg w Wawie, z fundacji Mc Donalda (o których pisała kiedyś Giza) :-)
ninjacorps
Marcóweczka 2008
PM - jak dzwoniłam to od rana było info, że użytkownik prowadzi rozmowę i jak skończy to dostanę sms. No i tak do skutku.
Jesteśmy zapisanie na 16-ta 11.03 - może jak da radę to i Wy się na tą godzinę zapiszecie?
Jesteśmy zapisanie na 16-ta 11.03 - może jak da radę to i Wy się na tą godzinę zapiszecie?
Ostatnia edycja:
ninjacorps
Marcóweczka 2008
W takim razie na pewno bedziemy wcześniej :-):-):-)
Ps - PM - bo nie nadążam - czy Tośka ma już BB-owego narzeczonego czy jest jeszcze do wzięcia?
Ps - PM - bo nie nadążam - czy Tośka ma już BB-owego narzeczonego czy jest jeszcze do wzięcia?
reklama