reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Niekat, a Marcel nie pije bebilonu pepti? Bo jeśli tak, to możesz mu je spokojnie podawać przy kłopotach brzuszkowych. Ale zwykłego modyfikowanego to już nie.
Weronikaa, biedny kicurek :-(
no własnie pije pepti... znaczy ze moge?? bo wydaje mi się że po nim tak znów zwymiotował i potem jeszcze ta biegunkowa kupa:-(dla ostrożności dawałam mu przez ostatnie trzy dni kaszkę na wodzie tylko:dry:niepotrzebnie??

reklama
Niekat, tak, na pepti nawet jest napisane jako jedno ze wskazań - biegunka. Jak z Przemkiem byłam w szpitalu na rota, to lekarka mówiła, że to jedyne mleko jakie można przy biegunce i wymiotach podawać. Ale przy wymiotach to lepiej po 30ml jednorazowo za to co gdzinę, czy nawet to pół, bo jest większa szansa, ze wszystko w brzuszku zostanie. Wtedy to nawet w nocy podawałm mu co godzinę trochę mleczka. I dobrze zagęściś trochę kleikiem ryżowym.

Niekat to poszalałas z córka;-):rofl2: zdrówka dla Marcelka:tak:
Weronika szkoda kotka:-(
Dusia a co tam u was?

U nas nie da rady poszlaec w sniegu bo jest go stanowczo za duzo:no::baffled: nasza drga dojazdowa jest ledwo przejezdna:baffled::dry:

Hello
Ja tak na chwile, bo jakoś nie mam weny:baffled:. W weekend mieliśmy gości, także miałam pracowity weekend;-). Było superowo, był brat z żoną i synkiem (3latka). Byłam w szoku, że dzieci tak pięknie się bawili. Jakby ich nie było :tak:. Siedzieliśmy do 4 nad ranem a dzieciaczki pięknie sobie spały:tak:.
Tosia praktycznie sama chodzi cały czas:-). Ale najpewniejsza jest w mieszkaniu:sorry2:.
No i spóźnione BUZIACZKI dla Rocznej Zuzi:-):-):-)!

No jesteśmy!
Dzięki za troskę.

Na razie napiszę Wam tyle, że udało mi się dodzwonić pod numer w ogłoszeniu Aniaslu i zapisałam Tymona na badania usg w Wawie, z fundacji Mc Donalda (o których pisała kiedyś Giza) :-)

ninja- a jak tam się dodzwoniłaś? Ja jak dzwoniłam to niestety poczta się włącza:-(i na kiedy jesteście zapisani?

Ostatnia edycja:
PM - jak dzwoniłam to od rana było info, że użytkownik prowadzi rozmowę i jak skończy to dostanę sms. No i tak do skutku.
Jesteśmy zapisanie na 16-ta 11.03 - może jak da radę to i Wy się na tą godzinę zapiszecie? :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry